" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

29.11.12

ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ...Δεν πάμε Eurovision !

ΑΤΙΜΗ ΚΡΙΣΗ - ΘΑ ΠΕΣΕΙ ...ΚΛΑΜΑ ΣΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΜΑΣ !!!
Όπως όλα δείχνουν, η Ελλάδα δεν θα στείλει εκπρόσωπο στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2013.
Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σ. Κεδίκογλου, «Η δημόσια τηλεόραση δεν θα πρέπει να συμμετάσχει εφέτος στο διαγωνισμό της Eurovision, ανταποκρινόμενη στο κυρίαρχο λαϊκό αίσθημα».
Τα στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου συζήτησαν εκτενώς το ζήτημα και όπως φαίνεται η απόφαση για αποχώρηση της Ελλάδας είναι σχεδόν βέβαιη, εκτός κι αν βρεθεί χορηγός που μπορεί να καλύψει το υψηλό κόστος της συμμετοχής.
Η Ελλάδα, όπως αναφέρει, βρίσκεται σε μια συγκυρία που δεν επιτρέπει τη συμμετοχή σε πανηγυρικές εκδηλώσεις. O ίδιος όμως ισχυρίζεται πως «Όποια απόφαση και να πάρουμε θα μας κατασπαράξουν».
Η Πολωνία (για δεύτερη χρονιά) και η Πορτογαλία ανακοίνωσαν πριν μερικές μέρες πως αποσύρονται από το διαγωνισμό για οικονομικούς λόγους.
Ο πρόεδρος του ΡΙΚ κ. Μάκης Συμεού δήλωσε πως με τα σημερινά δεδομένα, η παρουσία του ΡΙΚ στην Eurovision ίσως θεωρηθεί προκλητική και έτσι συζητείται σοβαρά η ακύρωση και της κυπριακής συμμετοχής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου