1.12.12

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ...Είχε Άγιο - Έκρηξη στην Τουαλέτα !

ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΘΑΝΙΟΥ !
Την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στις 5 περίπου το απόγευμα έγινε έκρηξη σε οικία στην Παλαιοπαναγιά στη Ναύπακτο, που αναστάτωσε ολόκληρη την γειτονιά, από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. 
Άγιο είχε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που ένα λεπτό πριν από την έκρηξη σηκώθηκε να πάρει ένα ποτήρι νερό και πίσω της άκουσε τον τρομερό θόρυβο και την πόρτα της τουαλέτας του σπιτιού να εκσφενδονίζεται στριφογυρίζοντας και καταστρέφοντας ότι έβρισκε μπροστά της.
Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που η γυψοσανίδα του μπάνιου σε κάποιο σημείο όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες ξεκόλλησε από την θέση της. Την ίδια στιγμή έντρομοι οι γείτονες από την ισχυρή έκρηξη όπως μας περιέγραψαν κάλεσαν την αστυνομία και την πυροσβεστική που κατέφθασε μετά από μερικά λεπτά στην οικία. Η πυροσβεστική υπηρεσία διενεργεί έρευνα για τα αίτια της έκρηξης. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε για το πόρισμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας .
Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού μη μπορώντας να εξηγήσουν τα αίτια διότι στην τουαλέτα όπως μας είπαν δεν είχαν κάποιο αντικείμενο που θα προκαλούσε έκρηξη αναζήτησαν πληροφορίες μέσω διαδικτύου και βρήκαν μια παρόμοια περίπτωση που είχε δημοσιευθεί στην εφημερίδα aggelioforos.gr που μιλάει για έκρηξη λόγο μικρής συγκέντρωσης μεθανίου
nafpaktianews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου