30.11.12

ΜΕΣΣΗΝΙΑ... «άλλο ψηφίζεις άλλο βγαίνει...»

best-tv.gr
Ξυπνήστε τους!!! από την κατηφόρα της αλαζονείας τους διότι την πληρώνουμε όλοι !!!
Τελικά φίλοι και συνάδελφοι επαγγελματίες της Μεσσηνίας δεν άλλαξε τίποτε και επιβεβαιώνετε ο «Χάρρυ Κλυν» που σε σάτιρα του έλεγε «άλλο ψηφίζεις άλλο βγαίνει...»
Τα 2.500 περίπου μέλη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας που προσήλθαν στις εκλογές (ρεκόρ σε όλη την Ελλάδα) πέρυσι περίπου τέτοια εποχή και οι περισσότεροι ψήφισαν αλλαγή του καθεστώτος Καραμπάτου, δυστυχώς διαψεύστηκαν και το έργο συνεχίζεται με τον ίδιο... σκηνοθέτη τον Γ. Καραμπάτο.
Η διείσδυση που έκανε στους άλλους δύο συνδυασμούς εξαγοράζοντας μερικών την φιλοδοξία για καρέκλες τον κάνει κυρίαρχο και μάλιστα χωρίς καμία ευθύνη τακτοποιώντας και τα παλιά...
Αδιάψευστος μάρτυρας της συναλλαγής αυτής η κατάθεση του προϋπολογισμού του 2013 που θα ψηφιστεί την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου που εκτός των άλλων δίνει σαν επιχορήγηση στην «αμαρτωλή» ΕΤΑΠ, που τόσος πολύ θόρυβος έχει γίνει και για χάρη της «έπεσε» ο Καραμπάτος ,το ιλιγγιώδη ποσό για πρώτη!! φορά στα χρονικά!! της ίδρυσης της (ιδρύθηκε πριν 12 χρόνια επί Καραμπάτου) των 510.000€!!!
Αγαπητοί συνάδελφοι έστω και την τελευταία στιγμή κάντε πίσω και μην επικυρώνετε αυτό το μεγάλο λάθος που κάποιοι σας θέλουν σαν... πρόβατα να το ψηφίσετε.
Κοιτάξτε γύρω σας τον κάθε απελπισμένο επαγγελματία του Νομού Μεσσηνίας και σταματήστε αυτήν την κατηφόρα που συνεχίζει για το «θεαθήναι» στο Επιμελητήριο , δίνοντας ελπίδα, με χειροπιαστά πράγματα, στις επιχειρήσεις του Νομού μας.
Κάποιοι τσακώνονται για τις καρέκλες και τα γραφεία, διώχνοντας ακόμα από το γραφείο του τον διευθυντή του Επιμελητηρίου, δείτε τί συμβαίνει και ξυπνήστε τους από την κατηφόρα της αλαζονείας τους διότι την πληρώνουμε όλοι. Ξυπνήστε τους!!!
 Το οφείλουμε στα παιδιά μας που θα συνεχίσουν με τον δικό τους αγώνα σε αυτό το σάπιο σύστημα του βολέματος... και του σκότους... των συναλλαγών της ιδιοτέλειας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου