29.11.12

Μαχαίρωσαν γυναίκα αστυνομικού - χρήστη στην Πλ. Ολγας της Πάτρας !

Mέχρι και μαχαιρώματα μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών σημειώνονται στην Πλατεία Ολγας της Πάτρας  στην κυριολεξία... μπροστά στα μάτια διερχόμενων αστυνομικών που αδυνατούν να «καθαρίσουν» την περιοχή!
Οπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "Κόσμος" μία γυναίκα, σύζυγος εν ενεργεία αστυνομικού από την Αιτωλοκαρνανία, μαχαιρώθηκε στο πόδι (άγνωστο πως) στο σημείο που συγκεντρώνονται τα πρεζόνια στην Πλ. Ολγας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κόσμου» η γυναίκα είχε μεταβεί στην περιοχή προκειμένου να προμηθευτεί ναρκωτικά από κάποιον «ντίλερ» (από τους πολλούς που κυκλοφορούν στο σημείο) και προφανώς διαπληκτίστηκε με κάποιον και μαχαιρώθηκε!
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι και ο σύζυγός της, ένστολος που πλησιάζει η ώρα να βγει στη σύνταξη, είναι χρήστης ηρωίνης.
Η γυναίκα μετά τον τραυματισμό της από το μαχαίρι του δράστη, μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Ρίου προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Το τραύμα της στο αριστερό πόδι, ευτυχώς ήταν επιπόλαιο και δεν χρειάστηκε περαιτέρω νοσηλεία.
Το γεγονός συζητήθηκε έντονα τόσο μεταξύ των εργαζομένων στο νοσηλευτικό ίδρυμα όσο και μεταξύ των παρευρισκομένων εκείνη την ώρα στην Πλατεία Ολγας. Η γυναίκα ήταν αιμόφυρτη και στην κυριολεξία ούρλιαζε από τον πόνο. Προφανώς είχε μεταβεί στην Πλατεία για να προμηθευτεί ναρκωτικά και για τον χρήστη σύζυγό της.
«Τρυπούνται» μπροστά σε παιδιά
Κάτοικοι της περιοχής έχουν κατά καιρούς επισημάνει την επικινδυνότητα ακόμη και της παραμονής στους χώρους της Πλατείας, δυστυχώς όμως κανείς δεν παρεμβαίνει. Σε πολλές περιπτώσεις (όπως έχει καταγγελθεί και στο παρελθόν) γίνεται χρήση ηρωίνης... ακόμη και μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών που κατά τα άλλα... παίζουν αμέριμνα στην παιδική χαρά!
Οι ντίλερς στην Πλατεία Ολγας είναι συγκεκριμένοι, έχουν φωτογραφηθεί, όμως... δεν έχουν συλληφθεί! Ενώ και οι χρήστες ηρωίνης που συχνάζουν στο σημείο είναι γνωστοί στην Ασφάλεια, ( κάποιοι ) εδώ και δεκαετίες!dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου