30.11.12

ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ! Κέρδισαν 580 εκατομμύρια δολάρια του Τζακπότ !

Δύο τυχεροί Αμερικανοί μοιράζονται τα σχεδόν 580 εκατομμύρια δολάρια του τζακπότ στις ΗΠΑ, ένα ποσό ρεκόρ στην ιστορία της λοταρίας στη χώρα αυτή, ανακοίνωσαν αργά χθες βράδυ οι διοργανωτές στην ιστοσελίδα της κοινοπραξίας Powerball.
Ο τυχερός λαχνός της Powerball είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στην ιστορία της αμερικανικής λοταρίας. Συνολικά 8,9 εκατομμύρια παίκτες λαμβάνουν από την κλήρωση αυτή χαμηλότερα κέρδη, συνολικού ύψους 131 εκατομμυρίων.
Η Powerball, μια κοινοπραξία των υπηρεσιών λοταρίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, ανακοίνωσε ότι οι τυχεροί αριθμοί κληρώθηκαν στη νοτιοδυτική πολιτεία της Αριζόνα και τη μεσοδυτική Μισούρι, χωρίς να δημοσιοποιήσει τα ονόματα των νικητών. Η κοινοπραξία που πωλεί τους λαχνούς της σε 42 πολιτείες, διευκρίνισε ότι το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε ύστερα από 16 συνεχείς κληρώσεις χωρίς να υπάρξει νικητής.
Το ποσό του τζακπότ αυξήθηκε κατά 80 εκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις της τελευταίας ημέρας, καθώς οι Αμερικανοί αγόρασαν τα λαχεία με ρυθμό 130.000 ανά λεπτό.
Μεγάλη ήταν και η κίνηση στην ιστοσελίδα του Powerball κατά τη δημοσίευση των τυχερών αριθμών --5, 23, 16, 22, 29 και ο πρόσθετος αριθμός 6 -- όπως και σε αυτήν της Ένωσης της λοταρίας που ελέγχει το Powerball. Καθώς πλησίαζε η ώρα της κλήρωσης ο αριθμός των χτυπημάτων έφθασε τα 160.000 ανά λεπτό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου