29.11.12

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ;

 Μερικές ημερομηνίες που πρέπει να προσέξουμε - 26 Δεκεμβρίου 2002 (κυκλώνας στην Πολυνησία), 26 Δεκεμβρίου 2003 (σεισμός στο Ιράν), 26 Δεκέμβρη 2004, το κύμα τσουνάμι κύμα από τον Ινδικό ωκεανό, είναι απλά μια σύμπτωση;
Ίσως να μην είναι σύμπτωση - πέρα ​​από τις υπόλοιπες ημερομηνίες το τσουνάμι του Δεκεμβρίου του 2004, όπως προτείνεται από ορισμένους συνομοσιολόγους προκλήθηκε από ένα τεχνολογικό μυστικό πείραμα και ότι ο έλεγχος των ανθρώπων στην ατμόσφαιρα έχει γίνει ένα παιχνίδι. Πράγματι. Οι ίδιες υποψίες για το "παρανοϊκό" τσουνάμι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ήταν σε θέση να αυξηθούν, εάν δεν υπήρχαν οι εγκαταστάσεις HAARP.
Κατά τη διάρκεια των αιώνων, η κλιματική αλλαγή είναι από τις πιο ισχυρές σκέψεις του ανθρώπου, που επηρεάζουν τις πεποιθήσεις και τις δράσεις, τις διαθέσεις και τις αποφάσεις, πάντα σε μια φαινομενικά τυχαία, αλλά στην πραγματικότητα καθοδηγούμενη πραγματικότητα.
Ωστόσο, η βιομηχανική επανάσταση και κάποιες πληγές έχουν αρχίσει να φαίνονται στη Γη σήμερα περισσότερο από ότι τις ημέρες των παλαιών, όπου όλα ήταν σε τέλεια ισορροπία με το βιο-περιβάλλον.
Αλλά ενώ οι πιο ορατοί συναγερμοί εμφανίζονται στην επιστημονική κοινότητα σχετικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη, ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ίσως ότι, σχεδόν αγνοούνται από τα μέσα ενημέρωσης, η αλλαγή του κλίματος για στρατιωτικούς σκοπούς.
Υπάρχει από το 1992, ένα σχέδιο του Αμερικανικού υπουργείου Άμυνας, το οποίο συντονίζεται από το Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία, γνωστό ως HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program). Είναι η πραγματική καρδιά, το μεγαλύτερο και πιο γνωστό και από το πρόγραμμα "Star Wars", το οποίο ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ογδόντα από τον Ρέιγκαν - Μπους και δικαιολογείται από τη συνήθη (doublethink) Όργουελ: "Ο πόλεμος είναι ειρήνη."
Η κύρια βάση του HAARP καταλαμβάνει μια μεγάλη έκταση στο Gakona της Αλάσκα, επί του οποίου στο έδαφος έχει εγκατασταθεί μια σειρά από 180 κεραίες αλουμινίου, ψηλούς πυλώνες 23 μέτρα, και σε κάθε μία κεραία υπάρχει ένα ζεύγος άλλων κεραιών για τη χαμηλή ζώνη, και μία για την υψηλή ζώνη, ικανές να μεταδίδουν κύματα υψηλής συχνότητας μέχρι μια απόσταση 350 χιλιομέτρων. Αυτά τα κύματα ήταν που απευθύνθηκαν σε στρατηγικές περιοχές του κόσμου, τόσο χερσαίων όσο και ατμοσφαιρικών.
Όπως συμβαίνει συχνά, μας λένε ότι η επιχείρηση αυτή έχει άλλους στόχους: Την ακαδημαϊκή μελέτη της ιονόσφαιρας και την ανάπτυξη νέων τεχνικών ραντάρ που επιτρέπουν την εύκολη επικοινωνία με τα υποβρύχια και να καταστεί, δυνατή η ακτινογραφία της Γης, για τον εντοπισμό όπλων ή εξοπλισμού σε δεκάδες χιλιόμετρα βάθος, και άλλα πολλά παραπλανητικά.
Το πρόγραμμα HAARP αποτελεί αμερικανικό «υπερόπλο» μαζικής καταστροφής, το οποίο μέσω εσκεμμένης διέγερσης της ιονόσφαιρας επιτυγχάνει επιλεκτική διακοπή των επικοινωνιών σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, εξουδετέρωση των κατοίκων θέτοντάς τους σε κατάσταση λήθαργου/αδράνειας (ψυχοτρονικό όπλο), την πρόκληση καιρικών φαινομένων, σεισμών (περιβαλλοντικό/γεωφυσικό όπλο), κτλ.
Παρόμοια με το HΑARP ιονοσφαιρικά συστήματα είναι το EISCAT (European Incoherent Scatter Scientific Association) με εγκαταστάσεις στο Τρόμσο της Νορβηγίας (μέλη Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Ιαπωνία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Κίνα), καθώς επίσης και το Ρωσικό SURA. Παρόμοιο σύστημα υπάρχει και στο Ακρωτήρι της Κύπρου
apocalypsejohn.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου