10.3.15

Aθώος για τον "βιασμό" ....της γυναίκας του 39χρονος Πατρινός !

 Ομόφωνη απόφαση του μικτού Ορκωτού Αμαλιάδας 

Με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αμαλιάδας αθωώθηκε 39χρονος από την Πάτρα, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος από την πρώην σύζυγό του για τον βιασμό της τον Απρίλιο του 2012, μέσα στο σπίτι της, αφού την περίοδο εκείνη αν και ο σύζυγος με δικαστική απόφαση έπρεπε να είχε εγκαταλείψει την συζυγική εστία, δεν το είχε πράξει.
Σύμφωνα με το ΜΟΔ Αμαλιάδας απεδέχθη ότι η παθούσα συναίνεσε στην πράξη της συνουσίας με το σύζυγό της, ενώ σύμφωνα και με την ιατροδικαστική έκθεση δεν προέκυψε σωματική βλάβη, ούτε ότι απειλήθηκε με βάναυση πράξη. Γι’ αυτό και το Δικαστήριο με ομόφωνη απόφαση αθώωσε τον κατηγορούμενο, συνήγορος του οποίου ήταν ο δικηγόρος της Αμαλιάδας Κώστας Κότσιφας.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στη 1 τα ξημερώματα της 3ης Απριλίου 2012, τελέστηκε δύο φορές συνουσία και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η γυναίκα, αυτό έγινε με την άσκηση σωματικής βίας και εν συνεχεία αυτή αποχώρησε κρυφά από το σπίτι και πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον άνδρα της για βιασμό. Το τραγικό ωστόσο της υπόθεσης είναι ότι το εν λόγω ζευγάρι έχει αποκτήσει 4 παιδιά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου