10.3.15

ΣΟΚ στην Καλαμάτα - Τέσσερις συλλήψεις για υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους οκτώ ημερών

ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΟΘΗΚΕ

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην Καλαμάτα , από αστυνομικούς της Ασφάλειας, τέσσερα άτομα που εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομης υιοθεσίας βρέφους.

Πρόκειται για δύο Βουλγάρες ηλικίας 24 και 35 ετών, μια 56χρονη Ελληνίδα γυναικολόγο, καθώς και έναν 35χρονο συμβολαιογράφο Καλαμάτας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση της νομοθεσίας για τις υιοθεσίες.
Από την έρευνα της Ασφάλειας Καλαμάτας, εξακριβώθηκε πλήρως η αλληλουχία των προσυνεννοήσεων και των λοιπών ενεργειών των κατηγορούμενων, για την ολοκλήρωση της παράνομης υιοθεσίας.
Ειδικότερα, πριν από περίπου ένα μήνα, στις 12 Φεβρουαρίου, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των συλληφθέντων, σε γραφείο εύρεσης εργασίας που διατηρεί η 35χρονη Βουλγάρα στην Καλαμάτα, το νεογέννητο οκτώ ημερών αγοράκι παραδόθηκε από την 24χρονη Βουλγάρα μητέρα του, στην 35χρονη και στη συνέχεια αυτή το παρέδωσε στην γυναικολόγο έναντι χρηματικού ποσού 1.500 ευρώ, ενώ άλλα 1.500 ευρώ θα λάμβανε μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών από τον συμβολαιογράφο.
Στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για τη διαλεύκανση όλων των πτυχών της υπόθεσης, αναζητείται το βρέφος και η οικογένεια στην οποία παραδόθηκε τελικά.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στον εισαγγελέα Καλαμάτας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου