13.11.19

Έργα στον κόμβο Σπάρτης προς Καλαμάτα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την επόμενη εβδομάδα στον ανισόπεδο κόμβο Σπάρτης για Καλαμάτα στον περιμετρικό δρόμο, λόγω εργασιών συντήρησης στο cut & cover του κλάδου εξόδου στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, αλλά και στο αντίστοιχο τμήμα κατεύθυνσης προς Αθήνα.
Όσο διαρκούν τα έργα χρειάζεται προσοχή και να ακολουθούνται τα σήματα της Τροχαίας.  
Σύμφωνα με την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, θα ισχύσουν οι ρυθμίσεις: 
- Από τη Δευτέρα 18/11 και ώρα 9 το πρωί έως την Τρίτη 19/11 και ώρα 4μμ αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας, στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα. Η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητόδρομου θα διεξάγεται κανονικά. Στο διάστημα αυτό η σύνδεση του αυτοκινητόδρομου με το κέντρο της πόλης της Καλαμάτας και με την οδό Αρτέμιδος θα γίνεται μέσω του ισόπεδου κυκλικού κόμβου Σπάρτης.
- Από την Πέμπτη 21/11 και ώρα 9πμ έως την Παρασκευή 22/11 και ώρα 10μμ αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτα, στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητόδρομου θα διεξάγεται κανονικά. Στο διάστημα αυτό η σύνδεση του κέντρου της πόλης της Καλαμάτας και της οδού Αρτέμιδος με τον αυτοκινητόδρομο θα γίνεται μέσω του ισόπεδου κυκλικού κόμβου Σπάρτης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου