13.11.19

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Θα προχωρήσει η ανακατασκευή του διοικητηρίου

Σε μελέτη που ετοίμασε η ΤΕΜΕΣ Α.Ε. θα βασιστεί η ανακατασκευή του διοικητηρίου  Καλαμάτας. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη επί των προτάσεων της μελέτης για την αναβάθμιση – ανακατασκευή του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.  
Θα μετάσχουν υπηρεσιακοί παράγοντες  της διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Μεσσηνίας, εκπρόσωποι του δήμου Καλαμάτας, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος αλλά και από τον Σύλλογο Μηχανικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Μεσσηνίας και άλλοι  φορείς. 
Η συμμετοχή των φορέων στην σύσκεψη αυτή αποσκοπεί ώστε η μελέτη - η οποία αποτελεί χορηγία της ΤΕΜΕΣ Α.Ε.- να αποδώσει το καλύτερο δυνατόν από τον χαρακτήρα του Διοικητηρίου, “ενός κτηρίου τοπόσημου για την Καλαμάτα, που αποτελεί ενδεικτικό δείγμα της αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του 1970” έλεγε ο πρώην δήμαρχος Π. Νίκας.
** Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου προκηρύχθηκε "ανοικτή διαδικασία ηλεκτρονικής επιλογής αναδόχου για την κατασκευή έργου Διευθέτηση ομβρίων υδάτων στον κόμβο Ριζόμυλος επί της εθνικής οδού Ασπρόχωμα - Πύλος".,

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου