11.1.20

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται ισχυρές βροχοπτώσεις την επόμενη βδομάδα

Για ισχυρές βροχοπτώσεις που θα χτυπήσουν κυρίως τα νότια τμήματα της χώρας έκανε λόγο ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.
Αλλαγή του καιρού από την Κυριακή προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στο Facebook.

O γνωστός μετεωρολόγος εστιάζει την προσοχή του στην Κρήτη, αναφέροντας ότι θα δεχθεί μεγάλα ύψη βροχής τις επόμενες ημέρες.

Για δυνητικά ισχυρές και καθημερινές βροχοπτώσεις που θα πλήξουν τις περισσότερες νότιες νησιωτικές περιοχές της χώρας από την Τετάρτη έως περίπου και την Παρασκευή έκανε λόγο ο κ. Αρναούτογλου.

Τέλος, υπογράμμισε πως πυκνές θα είναι οι χιονοπτώσεις χοντρικά πάνω από τα 1500 περίπου μέτρα.

 Ιδιαίτερης προσοχής χρήζουν οι βροχές στην Κρήτη από την ερχόμενη κυρίως Τετάρτη και με τα σημερινά-πρωινά προγνωστικά στοιχεία!

 ΟΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 

 
Φίλες και φίλοι,

Ακριβοθώρητος δείχνει και πάλι να γίνεται ο ήλιος στην Κρήτη από την ερχόμενη εβδομάδα ενώ και με τα σημερινά πρωινά προγνωστικά στοιχεία οι περισσότερες νότιες νησιωτικές περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και την Κρήτης, δείχνουν μετά το μεσημέρι της Τρίτης αλλά κυρίως από την Τετάρτη έως περίπου και την Παρασκευή να μπαίνουν σε μια τροχιά καθημερινών και σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο, δυνητικά ισχυρών βροχοπτώσεων που λόγω του κορεσμένου από τις πολλές βροχές έδαφος κυρίως στην Κρήτη, είναι δυνητικά ικανές να δημιουργήσουν προβλήματα! Πυκνές θα είναι οι χιονοπτώσεις χοντρικά πάνω από τα 1500 περίπου μέτρα!

Σε κάθε περίπτωση η ακριβής θέση του βαρομετρικού χαμηλού που θα επηρεάσει τα νότια και πάλι τμήματα της χώρας από βδομάδα θα καθορίσει την ένταση αλλά και την έκταση των καιρικών φαινόμενων. Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτήσεις προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική αυτή εξέλιξη και μέσα από

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/
τη σελίδα μου στο facebook.
Για να μη χάνετε τον...καιρό σας ;)

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου