10.1.20

ΑΞΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΕΧΕΙ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΛΟΙΩΝ

ΚΑΙ Δήμαρχος..αλλά κυρίως Καπετάνιος με όλη την σημασία της λέξης ο Γιώργος Λεβεντάκης που αγαπά τον τόπο του αλλά κυρίως την θάλασσα όπου άσκησε τις επιχειρηματικές του επιτυχίες χρόνια τώρα.
Σε ένα καμάρι πλοίο της εταιρείας που ανήκει στην οικογένειά του, ο κ.Λεβεντάκης ευχήθηκε στο πλήρωμα για την νέα χρονιά ανταλλάσσοντας δώρα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι μεταξύ των πληρωμάτων ανήκουν για όσους δεν γνωρίζουν και Τριφύλιοι. Μάλιστα το σχόλιο του Δημάρχου είναι κατατοπιστικό εξ ου και η φωτογραφία που μιλάει από μόνη της.
"Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γεώργιος Λεβεντάκης, βρέθηκε σήμερα το πρωί κοντά στα μέλη του πληρώματος των πλοίων της εταιρείας, που επάξια πλέον διευθύνει ο γιος του Γιάννης Λεβεντάκης, προκειμένου να τους ευχηθεί για το Νέο Έτος.
Αφού τους ευχαρίστησε για το δύσκολο και απαιτητικό έργο, το οποίο επιτελούν, καθώς επίσης και για την άψογη συνεργασία, τους ευχήθηκε: “Να έχουν μια Καλή Χρονιά, πρωτίστως με υγεία και αγάπη για τους ίδιους και τις οικογένειές τους και με ασφαλή ταξίδια, σε ήρεμες πάντα θάλασσες”.
Ευχόμαστε καλοτάξιδα και ο καλός καπετάνιος..πάντα στις φουρτούνες φαίνεται!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου