10.1.20

Με πρόστιμο πλήρωσαν το σεξ στην παραλία

Ένα ζευγάρι Ρώσων τουριστών, ηλικίας 26 και 19 ετών πήγε διακοπές στην Πατάγια της Ταϊλάνδης για να γιορτάσει την πρωτοχρονιά. Το βράδυ της αλλαγής του χρόνου το ζευγάρι βρέθηκε στην παραλία να το γιορτάσει. 
Μάλιστα έδειξαν εφοδιασμένοι με βότκες και μπύρες, τις οποίες έπιναν σαν νεράκι.
Ύστερα από ώρα άρχισαν να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται και σχεδόν αμέσως άρχισαν να κάνουν παθιασμένο σεξ επάνω στην άμμο. Η παραλία όμως είχε κόσμο και έκπληκτος κάποιος από τους περαστικούς σήκωσε το τηλέφωνο του και άρχισε να καταγράφει το ζευγάρι.
Ο άνδρας ανέβασε το βίντεο στο ίντερνετ και σε λίγα λεπτά είχε γίνει viral. Το βίντεο όμως έπεσε και στην αντίληψη της αστυνομίας της Πατάγια, η οποία κατάφερε να αναγνωρίσει τα πρόσωπα των δυο εραστών. Μάλιστα τη διαδρομή τους από την παραλία προς το ξενοδοχείο κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του δρόμου και έτσι οι αστυνομικοί δεν δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν το ζευγάρι το οποίο και συνέλαβαν.
Οι κατηγορίες ήταν βαριές. Από προσβολή της δημόσιας αιδούς μέχρι δυσφήμηση της πόλης. Μάλιστα κλήθηκαν και τα τοπικά συνεργεία τηλεόρασης για να δείξουν τη «μεγάλη επιτυχία» της αστυνομίας που συνέλαβε ένα ζευγάρι που έκανε σεξ.
Στις κάμερες οι εραστές εμφανίσθηκαν με χειρουργικές μάσκες για να κρύψουν τα πρόσωπα τους ενώ με τα χέρια τους ενωμένα έκαναν την χειρονομία της συγχώρεσης. Σε όλη την «παρουσίαση» τους δε σταμάτησαν να ζητούν έντρομοι, συγνώμη. Τώρα το ζευγάρι που κινδύνευε με φυλάκιση, τη γλύτωσε καθώς οι αρχές τους έστειλαν στη Ρωσία, αφού πλήρωσαν, μόνο, βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου