10.1.20

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΤΑ ΚΟΡΩΝΗΣ

Επιστολή προς τον αρμόδιο Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη απέστειλε ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος με αίτημα την άμεση στελέχωση του Ταχυδρομικού Καταστήματος Κορώνης με σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία του.
Στην επιστολή -η οποία κοινοποιείται στον Γενικό Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Αντώνη Τζωρτζακάκη και στον Πρόεδρο των ΕΛΤΑ ΑΕ κ. Πολυχρόνη Γριβέα- τονίζεται ότι η υποστελέχωση του Ταχυδρομικού Καταστήματος Κορώνης το τελευταίο τετράμηνο, έχει δημιουργήσει τεράστιες δυσκολίες στην εξυπηρέτηση όχι μόνο των κατοίκων των κοινοτήτων του Δήμου Πύλου-Νέστορος αλλά και κατοίκων του Δήμου Μεσσήνης. 
Μετά από το κλείσιμο του Ταχυδρομικού Καταστήματος Λογγάς προ 10ετίας, το Κατάστημα ΕΛ.ΤΑ. Κορώνης, είναι το πλησιέστερο στις Κοινότητες Ανδριανής, Λογγάς, Μηλίτσας, Νέας Κορώνης και Χράνων της Δημοτικής Ενότητας Αίπειας του Δήμου Μεσσήνης, οι κάτοικοι των οποίων εξυπηρετούνταν από αυτό.
Δεδομένου ότι το ΕΛ.ΤΑ. Κορώνης, καλύπτει βασικές επικοινωνιακές ανάγκες των αγροτών και των συνταξιούχων και συναλλαγές τους προς το Δημόσιο και άλλους Οργανισμούς, με την ελλιπή στελέχωσή του, δυσχεραίνεται η εξυπηρέτησή τους. Η μετακίνησή τους δε προς άλλα ταχυδρομεία, απαιτεί επιπλέον χρόνο και οικονομική επιβάρυνση αφού βρίσκονται σε μεγαλύτερη απόσταση.
Για τον λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος ζητά την άμεση στελέχωση του καταστήματος ΕΛ.ΤΑ. Κορώνης ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου