10.1.20

24 οι δράστες - 48 οι περιοχές με "θύματα" ! Μεγάλο "χτύπημα" της Ασφάλειας Πατρών σε κύκλωμα απατεώνων

Σύμφωνα με νεότερα, στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών - όπως αποκάλυψε το tempo24 - για την εξάρθρωση σπείρας απατεώνων που έχουν δράση σε όλη τη χώρα, έχουν συλληφθεί τρεις σε Άργος, Κάτω Αχαΐα και Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 οι δράστες που εμπλέκονται στο κύκλωμα είναι 24 και έχουν όλοι ταυτοποιηθεί ενώ η δράση τους έχει εντοπιστεί σε 48 περιοχές σε όλη τη χώρα! 
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στους τρεις δράστες που έχουν ήδη συλληφθεί, φέρεται να ανήκει και ο "εγκέφαλος" του κυκλώματος, που έχει δράση σε όλη την Ελλάδα, νησιωτική και ηπειρωτική χώρα. Οι καταγγελίες έρχονταν "βροχή" και βάσει αυτών, ξεκίνησε σιγά σιγά να ξετυλίγεται το "κουβάρι" της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, η οποία σημείωσε μια ακόμη μεγάλη επιτυχία "χτυπώντας" το κύκλωμα που "έγδυνε" ανυποψίαστους πολίτες.
Οι περιπτώσεις είναι πολλές και προκαλούν εντύπωση, το πώς κατάφερναν να εξαπατούν τους επιχειρηματίες θύματά τους. Η "κομπίνα" είχε στηθεί ηλεκτρονικά. Οι δράστες απευθύνονταν σε επιχειρηματίες για αγορά προϊόντων, στέλνοντάς τους πλαστά παραστατικά αποδείξεων ή καταθέσεων χρημάτων.  
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση, ηλεκτρονικού deal μεταξύ των δραστών και ενός ιδιοκτήτη υγρών καυσίμων. Οι απατεώνες μετά την παραλαβή του εμπορεύματος, έπεισαν τον επιχειρηματία ότι αντί για 500 ευρώ, του κατέθεσαν 7.500 ευρώ, ζητώντας να τους επιστρέψει τα 7.000 ευρώ! 
Στο κύκλωμα συμμετείχαν πολλοί που παρίσταναν εφοριακούς, επιχειρηματίες, γιατρούς κ.α. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αποσπάσει πάρα πολλά χρήματα από τα ανυποψίαστα θύματά τους.  
Η μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, βρίσκεται σε εξέλιξη. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου