6.5.20

Γέμισαν με άδειες καρέκλες 70 πόλεις σε συμβολική διαμαρτυρία επαγγελματιών εστίασης

Με άδειες καρέκλες γέμισαν κεντρικά σημεία και πλατείες σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, στα πλαίσια της μαζικής κινητοποίησης του κλάδου της εστίασης.
Περισσότεροι από 30 σύλλογοι, πήραν μέρος στην εκδήλωση διαμαρτυρίας Empty Chairs, τοποθετώντας στις κεντρικές πλατείες των πόλεών τους άδειες καρέκλες για να συμβολίσουν όλους τους κρίκους της επισιτιστικής αλυσίδας που πλήττονται από την έλλειψη μέτρων για την επιβίωση του κλάδου.
Στο Ηράκλειο, 100άδες άδειες καρέκλες τοποθετήθηκαν στο χώρο έξω από τη Λότζια και μέχρι την Πλατεία Λιονταριών.
Συμβολική διαμαρτυρία των επαγγελματιών της εστίασης και στο Άργος με "Άδειες καρέκλες", το απόγευμα της Τετάρτης .
Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Στεγασμένων Αναψυκτηρίων Καφετεριών Εστιατορίων και καταστημάτων λοιπών συναφών χρήσεων Δήμου Άργους-Μυκηνώνσυμμετείχε στην πρωτότυπη κίνηση-διαμαρτυρία, ως μέρος της πανευρωπαϊκής δράσης των ανθρώπων της εστίασης και του τουρισμού με τίτλο EMPTY CHAIRS -ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.
Με ιδιαίτερη έμφαση στην αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων λόγω της πανδημίας, η εστίαση και της πόλης του Άργους διαμαρτυρήθηκε συμβολικά , στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος, ταυτόχρονα με πάνω από 70 πόλεις και νησιά σε όλη την Ελλάδα ζητώντας "Λύσεις για την επιβίωση του κλάδου!" τονίζοντας πως Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΕΙ.





 argolikeseidhseis.gr, cretalive.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου