8.5.20

Αρχίζουν γυρίσματα Σεφ και Μέλισσες

Τώρα που οι αρμόδιοι άναψαν το πράσινο φως για καλλιτεχνικές δραστηριότητες ξεκινούν και οι τηλεοπτικές παραγωγές που έμειναν χωρίς φινάλε. Δύο από τις επιτυχημένες παραγωγές του χειμώνα άρχισαν ήδη τις συζητήσεις με τις εταιρίες παραγωγής αναζητώντας ώρες γυρισμάτων, μοντάζ κλπ προκειμένου να ολοκληρώσουν τις «Άγριες Μέλισσες» και το «Μάστερ Σεφ», που εξακολουθεί να γράφει 40αρια σε κάθε νέο επεισόδιο.
Όπως είναι γνωστό από 18 Μαΐου αίρονται τα περιοριστικά μέτρα λόγω πανδημίας Κοροναϊού και επιτρέπονται (αφού λαμβάνονται μέτρα ασφαλείας και υγιεινής) να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Εκτός των άλλων στο Μάστερ Σεφ πρέπει να γυριστεί και ο τελικός.
⦁    Στον «Alpha» ετοιμάζουν και ριάλιτι. Έρχεται το «The Bachelor», που απευθύνεται σε «εργένηδες», που παίζεται 31 χώρες.
Ένας άντρας περιμένει να τον διεκδικήσουν οι γυναίκες του παιχνιδιού και να ζήσουν μαζί μία ρομαντική εμπειρία! Μέσα από συναντήσεις και δοκιμασίες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ο ένας την προσοχή του άλλου. Στο τέλος, μόνο μία θα καταφέρει να κατακτήσει την καρδιά του, να δεχτεί πρόταση γάμου και να γίνει η μελλοντική σύντροφος της ζωής του! Όσοι ενδιαφέρονται το «μπάτσελορ» είναι ανοικτό για δηλώσεις συμμετοχής.
⦁    Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα βρεθεί στο στούντιο που έχει νοικιάσει το MEGA για τις μουσικές συναντήσεις κάθε  Παρασκευή.
Θα είναι η καλεσμένη της ερχόμενης εκπομπής. Για την πρόσκληση ίσως να έπαιξε ρόλο και ο θόρυβος που σηκώθηκε από τη συναυλία στο φορτηγό και η στάση στο Μέγαρο Μαξίμου. Ίσως και να συνέπεσαν τα δύο γεγονότα.   

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου