6.5.20

Προτεραιότητα στην e-πρόληψη του καρκίνου του μαστού από το «Άλμα Ζωής»



   Προτεραιότητα στην e-πρόληψη του καρκίνου του μαστού δίνει ο Σύλλογος «Άλμα Ζωής» νομού Θεσσαλονίκης, στους πρωταρχικούς στόχους του οποίου είναι η απομυθοποίηση αυτής της νόσου και η ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση.
   Στο πλαίσιο αυτό, ο Σύλλογος διοργανώνει διαδικτυακά έναν νέο κύκλο online εκπαιδευτικών σεμιναρίων, που είναι εστιασμένα στην πρόληψη. Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) θα πραγματοποιηθεί συμβολικά την Κυριακή (10 Μαΐου), ημέρα που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση «Sail for Pink» (που μεταφέρθηκε στις 4 Οκτωβρίου), η οποία είναι αφιερωμένη στην πρόληψη.
   Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 και ομιλητές θα είναι ο διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, καθηγητής Δημήτριος Κούβελας, ο πρόεδρος της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας παθολόγος- ογκολόγος Ιωάννης Μπουκοβίνας και ο γενικός χειρουργός, ειδικός σε παθήσεις μαστού Ανανίας Ανανιάδης.

   Οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο χρησιμοποιώντας τον κωδικό 020947 από τον σύνδεσμο https://us02web.zoom.us/j/82023046849?pwd=Z052OWttdGZNOU9yZitaRE40amV5UT09

 
   Αγγέλα Φωτοπούλου

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου