27.2.21

Ποιός είχε παραγγείλει ένα κιλό ηρωίνη και κάποια γραμμάρια κοκαΐνη; Αποστολή στο σπίτι, έκανε ένας 38χρονος όταν τον σταμάτησαν αστυνομικοί στα διόδια Μάναρη. Μέσα στο φίλτρο αεραγωγού της καμπίνας του αυτοκινήτου του, έκρυβε ηρωίνη, κοκαΐνη κλπ και πήγαινε βόλτα ένας 38χρονος ,μάλλον βαποράκι (διακινητής) στην εθνική οδό Κορίνθου - Καλαμάτας. Στο σταθμό διοδίων Μανάρι Αρκαδίας, είχαν στήσει μπλόκο αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.
Στον έλεγχο: Βρέθηκαν ένα κιλό ηρωίνης, επιμελώς κρυμμένες και κατέσχεσαν: 2 ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους 1.002 γραμμαρίων και 2 ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 66,8 γραμμαρίων. Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα, το χρηματικό ποσό των 365 ευρώ και κινητό τηλέφωνο, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας για αναζήτηση των «πελατών» του. Από πού ξεκίνησε και που πήγαιναν; Η ποσότητα είναι αρκετά μεγάλη για ατομική χρήση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου