21.2.21

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθησαν πενήντα ένα (51) άτομα, προσήχθησαν ογδόντα έξι (86) και έ γινε έλεγχος σε οκτακόσια είκοσι επτά (827)
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εξακόσια τριάντα τρία (633) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν εξήντα πέντε (165) παραβάσεις
Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών στην Κορινθία και Λακωνία
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες και τσιγαριλίκια κάνναβης, ναρκωτικά δισκία καθώς και κυνηγετικό όπλο
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 17.2.2021 έως και χθες (19.2.2021), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.
Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε οκτακόσια είκοσι επτά (827) άτομα, εκ των οποίων εξακόσια είκοσι τέσσερα (624) ήταν ημεδαποί και διακόσια τρία (203) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εξακόσια τριάντα τρία (633) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν ογδόντα έξι (86) άτομα, από τα οποία σαράντα πέντε (45) ήταν ημεδαποί και σαράντα ένα (41) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πενήντα ένα (51) άτομα.
Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:
Τρεις (3) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός στη Μεσσηνία, για ναρκωτικά.
ύο (2) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός στη Μεσσηνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δέκα (10) αλλοδαποί στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου