26.2.21

ΕΠΟ: Μικρό πρωτάθλημα Γ' Εθνικής

Πρωτάθλημα εξπρές θέλει αυτό της Γ' Εθνικής η επιτροπή Διοργάνωσεων της ΕΠΟ γιά να προλάβουν να ολοκληρωθεί σύντομα. Και όσες ομάδες για οικονομικούς λόγους δεν κατέβουν θα τις ρίξουν απευθείας στα τοπικά. Στον σχεδιασμό είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα σε …ένα γύρο διότι αλλιώς δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες! Φυσικά οι ομάδες αντιδρούν.
Τι λέει η απόφαση της Επιτροπής:
"Η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 - 2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.
Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.
"Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του"

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου