24.2.21

Changi: Το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης είναι το πιο όμορφο στον κόσμο! Με κήπους & καταρράκτες (βίντεο)

Ψηφίζεται διαρκώς ως το καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο, αλλά είναι επίσης και το πιο όμορφο. Το Changi στη Σιγκαπούρη κλέβει τις εντυπώσεις με τους κήπους και τους καταρράκτες του! Το βίντεο αποδεικνύει την ομορφιά του…
Μπορεί η κίνηση των επιβατών στα αεροδρόμια να έχει πέσει, ωστόσο οι ταξιδιώτες συνεχίζουν να θεωρούν το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης ως ένα από τα ωραιότερα στον κόσμο και να το τοποθετούν πάντα στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα στον κόσμο.
Εκτός από το γεγονός ότι είναι ένα υποδειγματικό αεροδρόμιο, το Changi διαθέτει φοβερά αξιοθέατα, όπως εστιατόρια, χώρους τέχνης, θεματικούς κήπους, παιδικές χαρές και επιλογές διασκέδασης. Οπότε εδώ το ταξίδι αποκτά άλλο νόημα…
Ποιο είναι το μυστικό του
Το καλύτερο όμως είναι ότι εδώ και ενάμιση χρόνο διαθέτει στους χώρους του ένα αξίας 1,3 δισεκ. δολαρίων δεκαώροφο κτίριο σχήματος… ντόνατ, με την ονομασία Jewel.
Πρόκειται για μια κατασκευή μεταξύ του πύργου ελέγχου και του πρώτου τερματικού σταθμού του αεροδρομίου, που είναι ένα οικοδόμημα από γυαλί και ατσάλι και έχει μέσα ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, από… δάσος και κήπους μέχρι ένα επταώροφο συντριβάνι, τον μεγαλύτερο περίκλειστο καταρράκτη στον κόσμο ύψους άνω των 30 μέτρων.
Το Jewel διαθέτει 280 καταστήματα και εστιατόρια για όλες τις προτιμήσεις, ξενοδοχείο, πολυκινηματογράφο και ολόκληρο σούπερ μάρκετ αλλά και εναέριο τρενάκι.
Και φυσικά διαθέτει πισίνα στην ταράτσα όπου μπορούν οι επισκέπτες να κολυμπήσουν παρακολουθώντας από ψηλά τα αεροπλάνα να απογειώνονται και να προσγειώνονται.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου