25.2.21

Στη χλεύη του κοινού οι βιαστές

«Τους βιαστές, να τους χλευάσει η κοινωνία και να τους στείλει στο Γεντί Κουλέ». Την άποψη αυτή διατύπωσε στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» ο Γιώργος Γιαννόπουλος αναφορικά με τη σωρεία καταγγελιών σεξουαλικής βίας στον χώρο του θεάτρου.
«Το θέατρο είναι ένας υγιής χώρος γι’ αυτό βγήκαν αυτά στη φόρα. Αυτά συμβαίνουν σε όλους τους κοινωνικούς χώρους, όπου υπάρχουν άνθρωποι και συνεπώς θα υπάρχουν και απάνθρωπες συμπεριφορές.
Τα κακά παιδιά να πάνε στα σπίτια τους, να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια γιατί το σύστημα του θεάτρου θα τους ξεβράσει. Τους άρρωστους να τους δουν κάποιοι γιατροί και τους βιαστές και τους εν δυνάμει εγκληματίες να τους χλευάσει η κοινωνία και να τους στείλει στο Γεντί Κουλέ. Είναι πολύ απλά τα πράγματα».
Ο Μεσσήνιος ηθοποιός διευκρίνισε:
«Δεν έχω δουλέψει με σχεδόν κανέναν από αυτούς. Με τον Δημήτρη είχα μια ευγενική σχέση, τον είχα δει πέρυσι σε μια παράσταση, που είναι πολύ καλός, δεν ήξερα πράγματα και με ενοχλεί το γεγονός ότι κάποιοι συνάδελφοι τα ήξεραν και δεν μίλησαν. Αν τα ήξεραν υπάρχει μια συνενοχή.
Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Ήξερα ότι υπάρχουν κάποια κακά παιδιά, με τα οποία δεν είχα δουλέψει.
Για μένα τα τέρατα είναι τέρατα, εσείς τους κάνατε θεατράνθρωπους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου