27.2.21

Αθηνών -Κορίνθου,Γίνετε ντελίβερι, Ηρωίνης

Άλλο ένα περιστατικό που οδηγός ΙΧ, είναι μόνος στο αυτοκίνητο του στην εθνική οδό και συλλαμβάνεται γιατί μεταφέρει ναρκωτικά. Είχε προηγηθεί απόγευμα της Πέμπτης ανάλογο συμβάν στα διόδια Μάναρη, της εθνικής οδού Κορίνθου - Καλαμάτας όπου αστυνομικοί βρήκαν το... εμπόρευμα κρυμμένο μέσα σε αεραγωγό μάλλον στο καλοριφέρ ή στην ψύξη του αυτοκινήτου. Πάλι μόνος ο οδηγός, πάλι κρυμμένες ουσίες σε νάϋλον και πάλι σύλληψή του.
Σε άλλο περιστατικό, βράδυ Πέμπτης στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Στην έρευνα, στα εσωτερικά του οχήματος κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν 7 ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους 3.346 γραμμαρίων. Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα και το κινητό τηλέφωνο, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου. Ποιός τα έδωσε; ποιος θα τα παραλάμβανε; Από ποιον ξεκινάει και σε ποιον καταλήγει τόση ποσότητα;

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου