1.4.15

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Του: Αντώνη Αντωνόπουλου

Μπορεί στην ποδοσφαιρική Ελλάδα κάποιοι να τρέφουν ελπίδες εξυγίανσης όπως την εννοούν οι ίδιοι. 
Κάποιοι άλλοι να μιλάνε για εξυγίανση αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού τους να επιθυμούν αυτοί και η ομάδα τους να πάρουν το κουμάντο έξω από τα γήπεδα φυσικά και στα κέντρα των αποφάσεων. Και κάποιοι άλλοι, ο κάθε ένας για την ομάδα του να έχει το δικό του καημό και τις ανάλογες προσδοκίες.
Τα τελευταία χρόνια η σχέση των οπαδών του Πρωταθλητή Ολυμπιακού με τον πρόεδρος της Βαγγέλη Μαρινάκη έχει περάσει φάσεις διακύμανσης, με αρκετούς να διαμαρτύρονται με τον δικό τους τρόπο, κυρίως για ενέργειες και επιλογές στο ρόστερ της ομάδας. 
Σε συνδυασμό με την στοχοποίησης που έχει υποστεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά και από το γεγονός ότι οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες σχετίζονται με το εξωτερικό ,δυσχεραίνουν εδώ και καιρό την επιθυμητή κατάσταση που θα έπρεπε να υπάρχει στον Ολυμπιακό ώστε η δημοφιλής ομάδα του Πειραιά να συνεχίσει την πρωταγωνιστική της πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιογραφικές πληροφορίες, προχθές το βράδυ στην Κηφισιά πραγματοποιήθηκε πολύωρη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Σωκράτη Κόκκαλη με κύριο και βασικό θέμα συζήτησης την επιστροφή του επί σειρά ετών προέδρου των «Ερυθρολεύκων» στην ηγεσία της ομάδας. Πάντα με τις ίδιες πληροφορίες  οι δύο άντρες συμφώνησαν σε όλα και φυσικά δεν απομένουν λεπτομέρειες διαδικαστικού χαρακτήρα που θα ρυθμιστούν με την λήξη του φετινού πρωταθλήματος .
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ανεξάρτητα από την διοικητική αλλαγή στην ηγεσία του Ολυμπιακού, οι δυο μεγάλο-επιχειρηματίαες συμφώνησαν στην αυτονόητη συνύπαρξη τους στην αντιμετώπιση της κοινοπραξίας των συμφερόντων Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ  που εναντιώνονται στην πρωτοκαθεδρία του Ολυμπιακού ,και την οποία πολεμούν και αμφισβητούν με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία. 
Τέλος πέρα από τις μεταγραφικές κινήσεις και τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός από την ελληνική αγορά ,αναμένεται στα «Ερυθρόλευκα» να ντυθούν τουλάχιστον 3-4 παίκτες υψηλού επιπέδου σύμφωνα με το επίπεδο και τις αγωνιστικές ανάγκες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου