22.9.12

Αγριο φονικό στην Κρήτη: Νεκρός 17χρονος σε συμπλοκή για κτηματικές διαφορές

Ενας 17χρονος νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός της άγριας συμπλοκής, με μαχαίρια και όπλα, χθές το μεσημέρι, στο χωριό Ροτάσι του Πύργου Ηρακλείου. Αφορμή για τη συμπλοκή, οι κτηματικές διαφορές δύο οικογενειών.
Ολα ξεκίνησαν όταν πέντε με έξι από τα μέλη των δύο οικογενειών, που έχουν μεταξύ τους κτηματικές διαφορές, συνεπλάκησαν.
Γρήγορα, όμως, τα αίματα άναψαν, «βγήκαν» όπλα και μαχαίρια, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός από σφαίρες ένας 17χρονος και να τραυματιστούν άλλα τρία άτομα που ενεπλάκησαν στον καυγά.
Ο 29χρονος που έχει τραυματιστεί με μαχαίρι στο θώρακα και στα νεφρά και ο 22χρονος που έχει τραυματιστεί στην κοιλιακή χώρα μεταφέρθηκαν άμεσα στον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Ενας ακόμη 17χρονος, με θλαστικά τραύματα από ξυλοδαρμό, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, προκειμένου να αποτραπεί νέα συμπλοκή.
Μάλιστα, τόσο στον τόπο του συμβάντος, όσο και στα δύο νοσοκομεία του Ηρακλείου έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη για την αποφυγή περαιτέρω επεισοδίων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου