21.9.12

Την πόρτα εξόδου δείχνει η ΔΗΜΑΡ στον Οδ.Βουδούρη !

Στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ συνεχίζονται οι κόντρες, με τους βουλευτές Γιάννη Μιχελογιαννάκη και Οδυσσέα Βουδούρη να οδηγούνται προς την έξοδο από το κόμμα του Φώτη Κουβέλη, αφού συνεχίζουν να αντιδρούν και εμφανίζονται αρνητικοί στη ψήφιση των μέτρων που θα φέρει η κυβέρνηση.
Χαρακτηριστικό της δυσφορίας που υπάρχει στη ΔΗΜΑΡ για τους δύο πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι η δήλωση του Θεόδωρου Μαργαρίτη πως οι δύο σύντροφοι έχουν χάσει το μέτρο.
Σε συνέντευξη του στον Real fm το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ δήλωσε χαρακτηριστικά «οι δύο σύντροφοι έχουν χάσει το μέτρο» και ότι το θέμα θα ξεκαθαρίσει στα συλλογικά όργανα του κόμματος.
Παράλληλα επεσήμανε «Οι δανειστές μας, προσπαθούν να πάρουν ότι μπορούν αυτή τη στιγμή, κάνοντας μία σκληρή διαπραγμάτευση, αφού μετά τη χορήγηση της δόσης του δανείου, θα ανοίξει η κουβέντα για την επιμήκυνση και ίσως και τη νέα αναδιάρθρωση του χρέους.
Νέα Δημοκρατία είναι βασικός εταίρος στην κυβέρνηση, αλλά θα πρέπει να αναζητήσει συμβιβασμούς, απέναντι στους δύο άλλους εταίρους, για να προχωρήσει η συνεργασία με τον καλύτερο τρόπο».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου