21.9.12

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Μεγαλογιατρός " ΑΔΕΙΑΣΕ " δωμάτιο ξενοδοχείου

ΑΡΠΑΞΕ ΠΙΝΑΚΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ
Στο εδώλιο αναμένεται να καθίσουν οι υπεύθυνοι μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας για... κλοπή αντικειμένων από πολυτελές ξενοδοχείου της Ζακύνθου.
Και αν αυτό προκαλεί την περιέργεια για το τι ακριβώς συνέβη, η είδηση ότι γνωστός Πατρινός γιατρός είναι ο υπεύθυνος της κλοπής, σίγουρα θα ταράξει τα νερά της τοπικής κοινωνίας! Το θέμα αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα ΚΟΣΜΟΣ. 
Όλα συνέβησαν πριν από μερικούς μήνες όταν ο μεγαλογιατρός είχε προσκληθεί από φαρμακευτική εταιρεία για συμμετοχή σε μία εκδήλωση στο νησί και όπως συνηθίζεται... του είχαν πληρώσει τα έξοδα διαμονής!
Ο γιατρός πήγε στη Ζάκυνθο, απόλαυσε τη διαμονή του, συμμετείχε στην εκδήλωση όμως φαίνεται πως «λιγουρεύτηκε» κάποια από τα αντικείμενα του πολυτελούς του δωματίου. Κατά το κατηγορητήριο (η μήνυση έχει υποβληθεί στην εταιρεία, αφού εκείνη πλήρωσε το τιμολόγιο και φέρεται ως η μισθώτρια του δωματίου) ο γιατρός έχει αφαιρέσει έναν ακριβό πίνακα ζωγραφικής που κοσμούσε τον χώρο, αλλά και αρκετά αντικείμενα (όλα με μεγάλο κόστος) από το δωμάτιο.
Οι υπεύθυνοι της φαρμακευτικής εταιρείας πληροφορήθηκαν το γεγονός... και έπεσαν από τα σύννεφα! Φυσικά είναι δύσκολο να κατηγορήσουν τον γιατρό, αφού... εκείνοι πλήρωσαν την διαμονή του, εκτός και αν του υποβάλλουν με τη σειρά τους... νέα μήνυση.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός πληροφορήθηκε τι είχε συμβεί και η πρώτη του αντίδραση ήταν «εκπληκτική»: «δεν πειράζει, ας τα πληρώσει η φαρμακευτική εταιρεία, έχει βγάλει πολλά λεφτά από μένα».dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου