20.9.12

Στα συσσίτια επιχειρηματίες, γόνοι πλουσίων και καλλιτέχνες

Η οικονομική κρίση φαίνεται να χτύπησε και τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα της Αθήνας. 
Γόνοι πλούσιων οικογενειών αλλά και γνωστά ονόματα από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο, μη μπορώντας να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, καταφεύγουν στο κέντρο σίτισης του δήμου Αθηναίων .
Αυτό υποστηρίζει σε συνέντευξή του στο metrogreece.gr o πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αστέγων του Δήμου Αθηναίων Γιώργος Αποστολόπουλος. «Γνωστή κυρία των Αθηνών και με προσβάσεις στον πολιτικό χώρο, ήρθε πριν λίγες μέρες στο γραφείο μου κλαίγοντας γιατί αδυνατούσε να αγοράσει τρόφιμα.
Πολλές κυρίες από το Κολωνάκι που ενώ διατηρούν ένα προσεγμένο στυλ, ζουν μόνο με το επίδομα της πρόνοιας και απευθύνονται σε μας για περαιτέρω βοήθεια», δήλωσε στο metrogreece.gr ο κ. Αποστολόπουλος.
Εκτός από συνταξιούχους, πολύτεκνους και άνεργους, στην ουρά των συσσιτίων προστέθηκαν και κουστουμαρισμένοι επιχειρηματίες.
«Γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού και πολιτικού χώρου κατέρρευσαν οικονομικά και προστέθηκαν στην κατηγορία των λεγόμενων «νεόπτωχων».
Τα περιστατικά αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός και καθημερινά με επισκέπτονται άνθρωποι που μέχρι πρότινος ζούσαν πλουσιοπάροχα», καταλήγει ο κ. Αποστολόπουλος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου