21.9.12

Μόνικα Λεβίνσκι:"Ο Κλίντον είχε επιθυμία για ομαδικό σεξ"

Ένα σκάνδαλο ζητά τη δική του νέα ιστορία. Ο λόγος για την πικρή ροζ σελίδα που λίγο έλειψε να καταστρέψει την πολιτική καριέρα του τότε πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον.
Ενα αποκαλυπτικό βιβλίο για την ερωτική της σχέση με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, ετοιμάζεται να γράψει η Μόνικα Λεβίνσκι, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη τις συναντήσεις με μεγάλους εκδοτικούς οίκους.
Στο βιβλίο της προτίθεται να συμπεριλάβει τις ερωτικές επιστολές που είχε στείλει στον Κλίντον, ενώ περιγράφει και την επιθυμία του πρώην προέδρου, όπως λέει η ίδια, για ομαδικό σεξ.
Για την 39χρονη σήμερα, πρώην εκπαιδευόμενη στον Λευκό Οίκο, η έκδοση ενός τέτοιου βιβλίου θα είναι η εκδίκηση που θα πάρει από τον Κλίντον, καθώς θεωρεί ότι εκείνος δεν «πλήρωσε» αρκετά για τη σχέση τους που δημοσιοποιήθηκε, ενώ εκείνη δεν έχει ακόμη ξεπεράσει όσα έγιναν στο Οβάλ Γραφείο και την διαπόμπευσή της στον Τύπο.
Σήμερα, άτομο από το περιβάλλον της Μόνικα αποκαλύπτει:
 «Η Monica προσπάθησε να συνεχίσει τη ζωή της αλλά ο εφιάλτης του σκανδάλου την κυνηγούσε πάντα. Έχει φτάσει τα 40, είναι ανύπαντρη και η φήμη και υπόληψή της είναι εντελώς κατεστραμμένες.
Μάλιστα, για πρώτη φορά αναμένεται να δώσει στο φως της δημοσιότητας τα ερωτικά γράμματα που έστελνε στον Πρόεδρο στα οποία του εξομολογούνταν τον έρωτά της και του έλεγε πόσο πιο ευτυχισμένος θα είναι δίπλα της σε σχέση με τη Hillary».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου