21.9.12

Διεθνή Νεανικά Προγράμματα ΟΥΝΝΑ Α.Σ

Δεκατρείς (13) νέοι από την Γερμανία και συγκεκριμένα από την Περιφέρεια της Ούννα, θα επισκεφθούν την Μάνη και συγκεκριμένα την Καρυούπολη, το δεκαήμερο από 10-21 Οκτωβρίου.
Οι νέοι αυτοί, όπως κάθε χρόνο συμμετέχουν στο πρόγραμμα Ger- Mani» (από τα αρχικά των λέξεων Γερμανία και Ελλάδα) το οποίο έχει ως στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων των νέων των δύο χωρών.
Η φιλοξενία και υλοποίηση του προγράμματος θα βασιστεί σε δύο άξονες. Θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους εντός και εκτός Λακωνίας (Μυστράς, Μυκήνες, Ακρόπολη).
 Κατά τη διάρκεια, δε, της παραμονής τους θα γνωρίσουν την πολιτιστική κουλτούρα του τόπου μας με την εκμάθηση παραδοσιακών χωρών, ενώ θα γίνουν κοινωνοί και της γευστικής μας κουλτούρας με την συμμετοχή τους στην προετοιμασία και παρασκευή τοπικών και όχι μόνον εδεσμάτων.
Θα είναι δε, μοναδική ευκαιρία, αφού στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν και νέοι από την περιοχή μας, ανταλλαγής των σκέψεων και των προβληματισμών της νεολαίας γενικότερα.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μπορούν να το δηλώσουν διαδικτυακά στο pikilia@web.de ή στο τηλέφωνο 27330 93367.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου