21.9.12

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Σαμαράς μας καλεί… να καθίσουμε στα τέσσερα!

Επανακυκλοφορεί το περιοδικό crash και ανοίγει την φθινοπωρινή αυλαία του με αποκλειστική πρώτη συνέντευξη του «αντάρτη» της Νέας Δημοκρατίας και παραιτηθέντος από την κυβέρνηση Αχαιού Νίκου Νικολόπουλου.
Η «γριά αλεπού» της δημοσιογραφίας ο Γιώργος Τράγκας ελπίζει πως από αύριο που το περιοδικό θα κυκλοφορεί στα περίπτερα, ο Νικολόπουλος θα ΄ναι ο μεγάλος «κράχτης»! Όλα τα διαφημιστικά μηνύματα του νέου τεύχους του περιοδικού παίζουν την συνέντευξη του Νικολόπουλου η οποία αναμένεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της «τριεθνούς κυβερνητικής συνομοσπονδίας» ενώ σίγουρα κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους από τις αποκαλύψεις του Νικολόπουλου.
Ο «Κόσμος» εξασφάλισε και δημοσιεύει αποκλειστικά μερικά από τα κείμενα του Crash:
«Πως είναι δυνατόν να βρισκόμαστε στο μάτι του κυκλώνα ως χώρα και ως άτομα , να απειλούμαστε καθημερινά με νέα δεινά που θα προστεθούν σε αυτά που ήδη έχουμε υποστεί, να είμαστε καθημερινά σχεδόν πρώτη είδηση σε όλα τα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, να μην γνωρίζουμε και κανένας να μην μας λέει αν έχουμε ήδη χρεωκοπήσει, και σε πείσμα όλων αυτών, την εσωτερική επικαιρότητα να την απασχολεί ένας «Επαρχιώτης Βουλευτής», που παραιτήθηκε από υφυπουργός μετά από μόλις 17 ημέρες θητεία.
Αυτό από μόνο του συνιστά φαινόμενο. Το «φαινόμενο Νικολόπουλου». Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος που τα προκαλεί αυτά ; Τώρα παρουσιάστηκε ; Μέχρι τώρα ήταν «καλό παιδί» και τώρα ξαφνικά έγινε «αντάρτης» ; Υποστηρίζεται από πουθενά ; Πολλά και εύλογα τα ερωτηματικά και γι αυτό σαν εισαγωγή θα παραθέσουμε μερικά στοιχεία για την πορεία του.»
Συνεχίζει με μια «χορταστική» και κατατοπιστική εξιστόρηση της διαδρομής του αυτοδημιούργητου από τις λαϊκές γειτονιές της Πάτρας ως τα σαλόνια της κεντρικής σκηνής της Ελλάδος.
Σημειώνει το περιοδικό ότι ποτέ δεν έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια ούτε επί Καραμανλή... που αν και παραμένει η αγιάτρευτη αγάπη του ... τον κατηγόρησε στο πανελλήνιο για lite διακυβέρνηση...
Μιλάει για το «σύνδρομο της γαϊδουριάς» των Υπουργών έναντι του κοσμάκη, ενώ καταχερίζει τους αυλοκόλακες και κηπουρούς του ηγεμόνα που κατά τον Νίκο είναι γελωτοποιοί στους διαδρόμους του Μαξίμου, που ακαμάτηδες και άχρηστοι, δεν δούλεψαν ποτέ γι'αυτό σκύβουν το κεφάλι και λένε ακόμα και ότι ο γάιδαρος πετάει αφού το λέει η Τρόικα, ο Τόμσεν, η Μέρκελ και ο Σαμαράς.
Λέει πως δεν περιμένει την αναγέννηση της πατρίδας από ένα πρόσωπο ακόμα και αν είναι εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα, καρφώνοντας τον Σαμαρά ενώ χωρίς φόβο βαράει στο ψαχνό και απαντά:
«Η εποχή του «Αλημπαμπά» με τους 40.......πέρασε!!!!Ο Σουλτάνος με τους αληπασάδες και τους υπόδουλους μας έφερε εδώ!!!!»
Στο τέλος πετάει τη «βόμβα» που διαφημίζει δικαιολογημένα πρωί μεσημέρι ο Τράγκας από το Real fm προκειμένου να στείλει όλο και περισσότερους Έλληνες στο περίπτερο για να ζητήσουν το crash!
«Δεν αρμόζει σε εμάς τους Έλληνες όμως το δόγμα Σαμαρά «καθίστε στα τέσσερα» ή «σφάξε με Αγά μου να αγιάσω», ούτε φυσικά και εκείνη του ώριμου φρούτου... Αυτή η στάση ταιριάζει στους δειλούς και τους βολεμένους όχι στους πρωτοπόρους μεταρρυθμιστές.»
Και το επίσης καλό ή καλύτερο είναι η εξής απάντηση που βάζει μπουρλότο -ο Νικολόπουλος- στα πολιτικά τζάκια λέγοντας:
«Όσοι από μας δεν γίναμε πολιτικοί, γιατί αυτό ήθελε ο μπαμπάς μας ή γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο στην ζωή μας ή γιατί ποτέ δεν δουλέψαμε ή δεν κόψαμε επιταγή, τότε λοιπόν σας λέω ότι εξοργιζόμαστε με τους εαυτούς μας γιατί επιτρέψαμε σε αυτούς τους «ακαμάτηδες» να διαφεντεύουν την πατρίδα και την ζωή μας.
Ευτυχώς είμαστε πολλοί στην ΝΔ σήμερα, εμείς που θέλουμε να ζήσουμε, για αυτό «ξύνουμε» τις πολύ συγκεκριμένες πληγές, για να φύγει το πύον και από κοινού χαράσσουμε την επόμενη μέρα, χωρίς προσκυνημένους, φοβισμένους και εθελόδουλους, χωρίς πολιτικούς καριερίστες, τυχοδιώκτες και αμοραλιστές».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου