20.9.12

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: Είστε όλοι Μασόνοι φώναζαν οι Χρυσαυγίτες βουλευτές

Κόλαση επικράτησε  στη Βουλή, όταν ο βουλευτής της Ν.Δ., Δημήτρης Κυριαζίδης, κατήγγειλε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ότι το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου έκανε σφουγγαρόπανο την Ελληνική σημαία και σκουπόξυλο τον σταυρό!
Μάλιστα, ο κ. Κυριαζίδης κατέθεσε και φωτογραφικό υλικό-ντοκουμέντο από πορεία του κόμματος της Χρυσής Αυγής, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του αποδεικνύουν τα όσα καταγγέλλει.
Το γεγονός όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι ξέσπασαν μέσα στο Κοινοβούλιο φωνάζοντας προς κάθε κατεύθυνση
 «Είστε όλοι Μασόνοι, είναι ντροπή να κατηγορείται εμάς για την ελληνική σημαία, την οποία εσείς όλοι αποκαλούσατε … κωλόπανο».
Κασιδιάρης «H ΝΔ έδινε την σημαία σε Πακιστανούς για 20 ευρώ» 
 Εκτός των οργισμένης αντίδρασης, ο κ. Κασιδιάρης επιχείρησε να απαντήσει και από την έδρα της Ολομέλειας για τις «καταγγελίες Κυριαζίδη» λέγοντας ότι «Την σημαία η ΝΔ δεν την σεβάστηκε στις συγκεντρώσεις της όπου την έκανε κουρελόπανο, την ποδοπάτησε, την πέταξε στα σκουπίδια και την έδωσε να την κρατάνε Πακιστανοί για 20 ευρώ.
Οι εκπρόσωποι της ΝΔ δεν δικαιούνται να μιλούν για σημαία» και πρόσθεσε «την σημαία και την πατρίδα που εμείς την υπηρετήσαμε ευόρκως δεχόμενοι μαχαιριές, βομβαρδισμούς στις βραχονησίδες, στα σύνορα και αλλού»
Όποιος δεν μας θέλει ας κάνει πραξικόπημα 
 Επιπροσθέτως, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στον δημόσιο διάλογο που ανοίξει το τελευταίο διάστημα για το «ποιος ευθύνεται για την είσοδο της Χ.Α. στην Βουλή» .
Συγκεκριμένα είπε πως «Την Χρυσή Αυγή δεν την έβαλε στην Βουλή ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, ούτε καν τα γιαούρτια που κάνουν καλό στην επιδερμίδα.
Στην Βουλή μας έβαλε ο λαός και όποιος διαφωνεί ας κάνει πραξικόπημα, αν δεν δέχεται την λαϊκή ετυμηγορία που ήταν μισό εκατομμύριο ψηφοφόροι, σήμερα είναι 1 εκατ. και αύριο θα είναι περισσότεροι γατί εκεί οδηγείτε με τις πολιτικές σας».
Τέλος σημείωσε ότι όποιος έχει στοιχεία για χρήση βίας από τους βουλευτές της Χ.Α «να τα πάει στον εισαγγελέα».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου