20.9.12

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Αποκάλυψαν τον… σκελετό του Νίκου Φλαούνα!!!

Από την  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΝΗ  άρθρο του Θαν. Τσαμούλη !
ΕΥΘΕΩΣ
ΣΥΡΙΖΑ – Πετράκος και «Ελευθερία» - Πλεμμένος
αποκάλυψαν τον… σκελετό του Νίκου Φλαούνα!!!

Μια κωμικοτραγική υπόθεση και ολέθρια σχέση πολιτικο- δημοσιογραφικής χειραγώγησης της Μεσσηνίας

Μια συνταρακτική… αποκάλυψη χθες στην πρώτη σελίδα της «Ελευθερίας», η οποία με καθυστέρηση 2,5 χρόνων (τι είναι θα μου πείτε μπροστά στην αιωνιότητα) ανακάλυψε την «αργομισθία Φλαούνα»!!!
Και πως έγινε αυτό; Με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο… ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ βουλευτής Θαν. Πετράκος!!!
Η πολιτική και δημοσιογραφική υποκρισία (για να μην γράψω αλητεία) σ’ όλο της το μεγαλείο!
Όταν η «ΦΩΝΗ» και το Best στις αρχές του 2010 έφεραν το θέμα στο φως της δημοσιότητας ο εν λόγω βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο εκδότης της «Ελευθερίας»… σιτίζονταν επικοινωνιακά στο πρυτανείο του Φλαούνα (ΝΕΤ), οπότε: όταν τρώνε δεν μιλάνε, που έλεγε και ο παπούλης μου! 
Που ήταν τότε ο φιλόδοξος Πετράκος και ο κατά… φαντασίαν του τοπικός «Λαμπράκης»; Μήπως διάβαζαν για το… μεταπτυχιακό τους; 
Για να παραφράσουμε τον αείμνηστο Χριστόδουλο για την σιωπή του επί χούντας…).
Παρήλθαν όμως οι καιροί, άλλαξαν τα δεδομένα «μπλέξανε» και τον Τατούλη στις «γραμμές» τους και να η σπουδαία… αποκάλυψη, για την οποία τα άπειρα πρωτοσέλιδα της «Φ» και τα δελτία ειδήσεων του Best βοούσαν, αλλά εν τη ερήμω των «τυφλών» και των «κουφών» του ΣΥΡΙΖΑ και της «Ελευθερίας», η οποία, ειρήσθω εν παρόδω στο πρόσφατο παρελθόν διακινούσε ΔΩΡΕΑΝ τις συκοφαντίες Φλαούνα εναντίον μου και κατά της «ΦΩΝΗΣ»!!!
Τώρα η εφημερίδα που διακινεί εργολαβικά την πολιτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ και του Πετράκου, αποκάλυψε το «σκάνδαλο Φλαούνα», για το οποίο μετά τις προ τριετίας αποκαλύψεις της «Φ» έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και μάλιστα σε υψηλό βαθμό.
Θεωρώντας λοιπόν η… σύρριζα «Ελευθερία» ότι έτσι πιέζουν τον περιφερειάρχη, τον οποίο δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν με πολιτικούς όρους, τον εκβιάζουν πολιτικά με την «υπόθεση Φλαούνα», αφού τώρα οι συσχετισμοί στο ΝΕΤ έχουν αλλάξει και το «κατέχουν» χωρίς να χρειάζεται να συνδιαλλαγούν με τον Φλαούνα!!! 
Η κίνηση Πετράκου –Πλεμμένου στέλνει όμως ένα σαφές μήνυμα στην τοπική κοινωνία: 
Όποιος δεν συμμορφώνεται προς τις υποδείξεις ΣΥΡΙΖΑ- «Ελευθερίας» θα βγαίνει στη… σέντρα! Από τις σελίδες της «Ελευθερίας» στη Βουλή, με ερώτηση Πετράκου ή από τη Βουλή (με ερώτηση Πετράκου) στις σελίδες της «Ελευθερίας».
 Μια πολιτικοδημοσιογραφική ολέθρια αμφίδρομη σχέση που στοχεύει στον ευνουχισμό και τη χειραγώγηση της ενημέρωσης και του πολιτικού διαλόγου στη Μεσσηνία.
Αυτό, κυρίες και κύριοι, είναι το νέο που επαγγέλλεται με παλαιοκομματικές μεθόδους ο ΣΥΡΙΖΑ δια μέσω του κρατιστή Πετράκου και «εκλαϊκεύει» η «Ελευθερία», όργανο των απανταχού… ρεβανσιστών! 
Οι πρωταγωνιστές της «παράγκας», αφού εξάντλησαν τα προνόμια από το πολιτικό σύστημα που δύει, το οποίο πιστά υπηρέτησαν, τώρα το… κατακεραυνώνουν (πρόσωπα και θεσμούς) επιδεικνύοντας και την αχαριστία τους και επαγγέλλονται (αυτά τα ίδια πολιτικά και δημοσιογραφικά απολιθώματα) το νέο που ανατέλλει με όρους του πολιτικού χθες, μεταλλαγμένου επί το χειρότερο! 
Καθρεφτάκια για ιθαγενείς δηλαδή από τους εμπόρους της λαϊκής απόγνωσης και τα βαποράκια της παραδημοσιογραφίας! 
Όμως το ταξίδι για την εξουσία (απωθημένο των τελευταίων σταλινικών σταγονιδίων και των εμπαθών και κομπλεξικών (κασετο) πειρατών των ενημέρωσης) μπορεί να έχει αρχίσει, όμως θα είναι πολυκύμαντο και ο κίνδυνος να βουλιάξει αύτανδρο το πολιτικοδημοσιογραφικό τους τρεχαντήρι υπαρκτός. Έτσι συμβαίνει πάντα με τους… λαθρεπιβάτες της εξουσίας!

ΘΑΝ. ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ

Υ.Γ.: Υπάρχει θέμα με την «υπόθεση Φλαούνα»; Σαφέστατα, όμως, η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της. Η επικοινωνιακή ανακίνησή του από ΣΥΡΙΖΑ-Ελευθερία, αλλού αποσκοπεί, αφού η «παράγκα» θέλει να (ξανα)βγει στο γυαλί με όλους τους πρωταγωνιστές του… τσίρκου της επί σκηνής! 
Θα γελάσουμε πολύ, αν επιβεβαιωθεί η επιστροφή της «παράγκας» στον τηλεοπτικό τόπο του εγκλήματος! Σας το υπόσχομαι…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου