21.11.19

Στη φυλακή 46χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει την 17χρονη ανιψιά του

Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια κάθειρξης από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας ο κτηνοτρόφος που παρενόχλησε την ανιψιά του με σκοπό να τη βιάσει. 
Την πόρτα της φυλακής πέρασε ένας 46χρονος κτηνοτρόφος και πρώην δημοτικός σύμβουλος από χωριό της Καρδίτσας, ο οποίος καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας ότι αποπειράθηκε να βιάσει την ανιψιά του.
Η καταγγελία αφορά τον Σεπτέμβρη του 2012, όταν η τότε 17χρονη ανιψιά του είχε βρεθεί στο σπίτι του θείου της. Σύμφωνα με το onlarissa, ο άνδρας επιχείρησε να τη ξεναγήσει στο σπίτι του και της ζήτησε να κάτσει στα πόδια του και την άγγιζε και δάγκωνε σε διάφορα σημεία του σώματός της. Κάποια στιγμή της κράτησε το χέρι και προσπάθησε να της βγάλει το παντελόνι της.
Η ανήλικη τον χτύπησε στα γεννητικά όργανα κι απομακρύνθηκε.
Ο άνδρας αρνήθηκε στο δικαστήριο όλες τις κατηγορίες, χωρίς όμως να πείσει. Ο 46χρονος είχε καταδικαστεί και πρωτόδικα σε 7 χρόνια όμως το δικαστήριο τότε έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση και ως εκ τούτου απέφυγε τη φυλακή. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας του αναγνώρισε ελαφρυντικά, όμως ο άνδρας δεν γλύτωσε τη φυλακή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου