21.11.19

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Ξεκινούν τα έργα στο διοικητήριο;

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγ. Νίκας υπέγραψε την σύμβαση για την υλοποίηση των άμεσων παρεμβάσεων στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας  Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα. 

Έχει εγκριθεί ήδη δαπάνη 25.000 ευρώ στο πλαίσιο των παρεμβάσεων, αυτών για τις οποίες, ο εργολήπτης αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, να προβεί σε υγρομόνωση (κυρίως του αμφιθεάτρου), να αποκαταστήσει δυσλειτουργίες των υδραυλικών εγκαταστάσεων, αλλά και να εγκαταστήσει πλέγματα αποτροπής των περιστεριών.

  • Εξ άλλου, ο περιφερειάρχης υπέγραψε σύμβαση για έργο που αφορά τις διαβρώσεις στο θαλάσσιο μέτωπο ανατολικά της Καλαμάτας και το αντικείμενο του οποίου είναι η άρση της επικινδυνότητας από καταπτώσεις σε παραλίες της περιοχής.
  • Στο μεταξύ τα προβλήματα των διαβρώσεων και καταπτώσεων στον Ταΰγετο, που έχουν προκαλέσει σημαντικές ζημιές στο οδικό δίκτυο της περιοχής και συνεπακόλουθα σημαντικές δυσκολίες στη ζωή των κατοίκων των χωριών του ορεινού όγκου, θα αποτελέσουν αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που συγκαλεί ο περιφερειάρχης την ερχόμενη εβδομάδα. Εκτός από υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Μεσσηνίας θα μετάσχουν και στελέχη από την αντίστοιχη κεντρική υπηρεσία της Περιφέρειας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου