21.11.19

ΒΙΝΤΕΟ - Μπουγέλωσαν και χτύπησαν φοιτητές στο Πάντειο

Επεισοδιακή ήταν η γενική συνέλευση των φοιτητών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με προπηλακισμούς και βίαιες συμπεριφορές, με τους φοιτητές να καταγγέλλουν χτυπήματα και μπουγέλα.
Επεισόδια σημειώθηκαν σύμφωνα με καταγγελίες των φοιτητών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας φοιτητής.
Ειδικότερα, την Τετάρτη, ημέρα που πραγματοποιήθηκαν πολλές φοιτητικές συνελεύσεις με θέμα τις καταλήψεις σχολών και κατεγράφησαν αρκετές εντάσεις, δεν έλειψαν οι προπηλακισμοί και οι βίαιες συμπεριφορές και από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Σύμφωνα με τα foititikanea.gr, άτομα με κράνη εισέβαλλαν στην αίθουσα κι άρχισαν να χτυπούν έναν φοιτητή, ενώ μπουγέλωσαν και μία φοιτήτρια.
«Άτομα με κράνη και αντικείμενα στο χέρι (σαν κοντάρια μου φάνηκαν) περνάνε ακριβώς από μπροστά μου και αρχίζουν να χτυπούν το παιδί στο κεφάλι», εξιστορεί φοιτητής.
Ένα ακόμα σκηνικό από την επεισοδιακή γενική συνέλευση, αφορά σύμφωνα με τις καταγγελίες των φοιτητών, και το μπουγέλωμα φοιτήτριας, η οποία σηκώθηκε να μιλήσει. Όταν πήγε κάποιος να την προστατεύσει, ακολούθησε κυνηγητό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου