23.11.19

ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ !!! Γιαγιά κόλλησε για 8 μέρες στο μπάνιο αλλά έμεινε ..πολύ πεινασμένη !

Σώθηκε χάρη σε έναν ντελιβερά

Τύχη βουνό αλλά και φοβερές αντοχές φάινεται πως είχε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Λάφμπορο της Μεγάλης Βρετανία, μιας και παρά το γεγονός ότι έμεινε κλεισμένη στο μπάνιο της για 8 μέρες τελικά σώθηκε χάρη στην επέμβαση ενός ντελιβερά και την αστυνομία.
Η 70χρονη, της οποίας το όνομα δεν ανακοινώθηκε, διασώθηκε από την αστυνομία, αφότου πέρασε 8 μέρες κλεισμένη στο μπάνιο του σπιτιού της.
Την αστυνομία ειδοποίησαν οι υπάλληλοι εμπορικού, που δεν είχαν λάβει για μέρες τη συνηθισμένη παραγγελία από τη σταθερή τους πελάτισσα και ανησύχησαν.
«Ήταν σταθερή πελάτισσα, που μας παραγγέλνει κάθε εβδομάδα. Όταν δεν επικοινώνησε μαζί μας τη συνηθισμένη της μέρα, ξέραμε ότι κάτι δεν πάει καλά», τόνισε ο Λεν Μπάτερμαν, ντελίβερι στο συγκεκριμένο εμπορικό, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.
O κ. Μπάτερμαν αποφάσισε να επισκεφτεί την ηλικιωμένη κυρία στο σπίτι της, όπου πρόσεξε ότι οι κουρτίνες ήταν κλειστές και το ταχυδρομείο είχε γεμίσει το κουτί.
Αμέσως κάλεσε την αστυνομία. «Ίσως να μην είχα δράσει τόσο γρήγορα, εάν γνώριζα ότι έχει φίλους ή συγγενείς. Όταν χτύπησα την πόρτα και δεν απάντησε, κατάλαβα ότι έπρεπε να καλέσω βοήθεια», ανέφερε ο Μπάτερμαν, μιλώντας στο BBC.
Η τοπική αστυνομία έφτασε στο σπίτι της 70χρονης και σπάζοντας την πόρτα, μπήκαν στην οικία. Λίγο αργότερα, τουίταραν ότι η ηλικιωμένη ήταν καλά στην υγεία της, αν και πολύ πεινασμένη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου