23.11.19

«Μάγος» στη Δ. Ελλάδα έκανε όργια στην Πανσέληνο - Ερωτικό σκάνδαλο με ώριμες κυρίες

Αίσθηση έχει προκαλέσει υπόθεση με ροζ σκάνδαλο σε πόλη στην δυτική Ελλάδα στο οποίο εμπλέκονται νεαρός, που παρουσιαζόταν ως μάγος-θεραπευτής, κι αρκετές παντρεμένες γυναίκες, που έφτασαν να γίνουν «σκλάβες» του έρωτα και να συμμετέχουν σε όργια, προκειμένου να ξανακερδίσουν το ενδιαφέρον των συζύγων τους.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο νεαρός, έναντι αμοιβής υποσχόταν σε ώριμες κυρίες, κατά βάση μεγαλύτερες των 50 ετών, ότι με τη «μαγική» του βοήθεια θα κατάφερναν να κερδίσουν ξανά τους άντρες τους.
Όπως, χαρακτηριστικά, αναφέρει η εφημερίδα, τα θύματα του «μάγου» ήταν πολλά και, μάλιστα, κατέβαλαν μεγάλα χρηματικά ποσά, από 600 έως 900 ευρώ, για τις ειδικές υπηρεσίες του.
Όπως επισημαίνει η Espresso, δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις κατά τις οποίες οι γυναίκες πέφτοντας θύμα του νεαρού, μετατράπηκαν σε σεξουαλικές «σκλάβες», στην προσπάθειά τους να ξανακερδίσουν τον έρωτα του συντρόφου τους.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, κατά την περασμένη πανσέληνο, ο νεαρός διοργάνωσε όργιο σε δάσος της περιοχής, που ωστόσο δεν κατονομάζεται, με τη συμμετοχή μιας 55χρονης γυναίκας και ενός 2ου μάγου από την Ινδία.
Μόνο που όπως αποκαλύφθηκε ο μάγος δεν ήταν Ινδός στην καταγωγή, αλλά Πακιστανός και εργαζόταν ως βοηθός φούρναρη σε φούρνο της περιοχής. Από σύμπτωση, μετά το όργιο, ο άντρας της 55χρονης επέστρεψε στη συζυγική στέγη.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την εφημερίδα, ο νεαρός «μάγος» συνεχίζει ανενόχλητος να ασκεί τα «μαγικά» του καθήκοντα, «βοηθώντας» με το αζημίωτο αφελείς γυναίκες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου