23.11.19

Πώς καθαρίζουμε με ασφάλεια την οθόνη του υπολογιστή μας

Aν και οι περισσότεροι συνηθίζουμε να αμελούμε τον καθαρισμό της οθόνης του υπολογιστή μας, είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση.
Όμως, προκειμένου να γίνει εύκολα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια χρειάζεται να έχουμε υπ'όψιν μας ορισμένα tips που θα κάνουν αυτήν τη διαδικασία λιγότερο επιβλαβή.  
Ο πιο ασφαλής τρόπος, λοιπόν, για τον καθαρισμό της οθόνης ενός υπολογιστή, ενός λάπτοπ ή ακόμη και μιας τηλεόρασης μπορεί να γίνει με ένα ειδικό σπρέι καθαρισμού και ένα ύφασμα μικροϊνών που δεν έχει χνούδι.  
Όμως, εάν δεν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που αγοράζει συστηματικά τέτοιου είδους προϊόντα, τότε η λύση μπορεί να βρεθεί και με πράγματα που διαθέτετε στο σπίτι. Με άλλα λόγια, η εναλλακτική στα ειδικά σπρέι καθαρισμού είναι το λευκό ξύδι και το απιονισμένο νερό.  
Όσον αφορά, πάλι, την εναλλακτική στο ύφασμα με τις μικροΐνες, τότε σίγουρα πρέπει να αποφύγετε το χαρτί τουαλέτας και τα μαντηλάκια καθαρισμού για το πρόσωπο. Μια ασφαλής εναλλακτική επιλογή μπορεί να θεωρηθεί ένα παλιό βαμβακερό μπλουζάκι, ένα μαντήλι ή ακόμη και με μια μικρή απαλή πετσέτα από βαμβάκι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου