15.9.09

Προβάδισμα 10,7% του ΠΑΣΟΚ στις αγροτικές περιοχές !!

Μία πολύ ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση για τις αγροτικές περιοχές και τις Εθνικές εκλογές του 2009 δημοσίευσε η μηνιαία αγροτική εφημερίδα "agreco" στην οποία αποτυπώνεται γλαφυρά η αγανάκτηση του αγροτικού κόσμου για την πολιτική που ακολουθήθηκε όλα αυτά τα χρόνια από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων.
Σύμφωναμε τη δημοσκόπηση αυτή το ΠΑΣΟΚ στις αγροτικές περιοχές πλέον προηγείται της ΝΔ με 10,7 μονάδες διαφορά αφού το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου συγκεντρώνει το 39,5% όσον αφορά στην ψήφο όσων έχουν αγροτικά εισοδήματα ενώ αντίθετα η παράταξη του Κώστα Καραμανλή έχει ..βουλιάξει στο 28,8%!
Οι αγρότες σύμφωνα πάντα με την ίδια εφημερίδα δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοοι με την αγροτική πολιτική της ΝΔ σε ποσοστό 55,8% ενώ μόλις το 20,4% θεωρεί αρκετά ικανοποιητικά τα μέτρα των γαλάζιων για την ύπαιθρο.....

Να σημειωθεί πως η κατρακύλα της ΝΔ στις αγροτικές περιοχές είχε αποτυπωθεί και στα επίσημα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών του Ιουνίου όπου πολλές γαλάζιες περιοχές μέσα σε μία νύχτα βάφτηκαν ..πράσινες!!!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου