19.9.09

Καλαμάτα - Σοβαροί και πειθαρχημένοι» στην Καισαριανή !!


Στο προπονητήριο στη νέα είσοδο συνέχισε και χτες την προετοιμασία της για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Eθνικό Aστέρα, η ομάδα της Καλαμάτας στις 17:00.
Αυτό θα είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για την τοπική μας ομάδα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, ενώ είχε προηγηθεί άλλη μια αποστολή εκτός έδρας στην Κόρινθο για το κύπελλο Ελλάδας, όπου η «Μαύρη Θύελλα» ενώ έχανε με 2-0 στο ημίχρονο, κατάφερε και πήρε την πρόκριση σημειώνοντας τρία τέρματα!
Για άλλη μια Κυριακή σημαντικό ρόλο αναμένεται να διαδραματίσει η «θερμή» συμπαράσταση και παρουσία περισσότερων από 100 οπαδών της ομάδας που θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο «Μιχάλης Κρητικόπουλος»....

Ήδη παρατηρείται μεγάλη κινητοποίηση και πολλοί Μεσσήνιοι της πρωτεύουσας θα είναι στο πλευρό δικής μας ομάδας. Και χτες, το τεχνικό τιμ έδωσε μεγάλη έμφαση στον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού της Μεσσηνιακής ομάδας, μέσα σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που ενισχύθηκε πολύ κατά την πρόσφατη μεταγραφική περίοδο.
Σοβαρότητα και προσπάθεια
Ο Γιώργος Μπένος μπορεί να βρίσκεται στην ομάδα μόλις δύο εβδομάδες, δεν παύει να γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις του αγώνα, τις δυνατότητες των παικτών του, τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν αλλά και τον τρόπο κατάκτησης βαθμού ή βαθμών και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό. To μεσημέρι προηγήθηκε η προβολή βίντεο. Σε αυτό έγινε ανάλυση στα λάθη του πρώτου αγώνα και παρατηρήσεις σε κάθε γραμμή και παίκτη.
kalamata-sports.blogspot.com/

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου