" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

19.9.09

Μητροπολίτης Πειραιά προς Χρήστο Ζώη - : Δέκα ημέρες σας έμειναν ακόμα .!!!


Έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στο μητροπολίτη Πειραιώς και τον υφυπουργό Εσωτερικών Χρήστο Ζώη με αντικείμενο ένα τετρακίνητο εννεαθέσιο όχημα Cherokee συνέβη χθες στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Λάρισας.
Απίστευτο φραστικό επεισόδιο του μητροπολίτη Πειραιώς με τον Χρήστο Ζώη Περιμένοντας να αφιχθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ο κ. Σεραφείμ θυμήθηκε ότι ο κ. Ζώης δεν ενέκρινε τη χορήγηση από τον ΟΔΔΥ μικρού οχήματος για την εξυπηρέτηση των αναγκών των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στη στέγη γερόντων Άγιος Σπυρίδων.
"Το υπουργείο Εσωτερικών δεν χορηγεί οχήματα hummer παρά μόνο στο στρατό" ήταν η απάντηση του υφυπουργού Εσωτερικών. "Αυτό είναι ψέμα δεν λέτε την αλήθεια" ανταπάντησε ο μητροπολίτης Πειραιώς και πρόσθεσε "Εγώ είμαι άντρας και δεν έχω πρόβλημα να σας το πω. Λέτε ψέματα".
Εμφανώς ενοχλημένος ο μητροπολίτης Πειραιώς συνέχισε "Δεν κάνατε τίποτα και με αυτά που λέτε θα φάτε "μαύρο" δαγκωτό στις εκλογές θα σας δώσουμε μαύρο δαγκωτό"...

ο υφυπουργός Εσωτερικών ξαφνιασμένος από την αντίδραση του μητροπολίτη το μόνο που επαναλάμβανε μπροστά στον Αρχιεπίσκοπο στους έκπληκτους ιεράρχες, τους βουλευτές, τους πολιτευτές και τους τοπικούς παράγοντες που παρακολουθούσαν τη συζήτηση "Δεν μπορούσε το υπουργείο να διαθέσει Hummer".
O δυναμικός μητροπολίτης σηκώθηκε να αποχωρήσει από την αίθουσα όταν o δήμαρχος Λάρισας κ.Κώστας Τζανακούλης αντέδρασε και του είπε πως μιλάει έτσι στον υπουργό, για να λάβει την απάντηση: "Δέκα ημέρες σας έμειναν ακόμα, δέκα ημέρες σας έμειναν".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου