" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

16.9.09

Ανάκληση αυτοκινήτων VOLVO μοντέλα S80, V70, XC70 και XC60

Ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοινώνει ότι η εταιρεία VOLVO CARS HELLAS, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου εκτελούν πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων VOLVO μοντέλα S80, V70, XC70 και XC60 με κινητήρα Τ6.
Η ανάκληση περιλαμβάνει 161 οχήματα, παραγωγής 2008 έως 2010, στα οποία ο κινητήρας μπορεί να μην εκκινήσει, να εκκινήσει απότομα και/ ή να έχει ασταθές ρελαντί. Ο κινητήρας μπορεί επίσης να σταματήσει αμέσως μετά την εκκίνηση του. Σε αυτή την περίπτωση και υπό κανονικές συνθήκες οδήγησης είναι πιθανό το όχημα να κινηθεί για 100 μέτρα περίπου πριν ο κινητήρας σβήσει.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της VOLVO για να γίνει εγκατάσταση νέου λογισμικού προγράμματος, χωρίς

καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας VOLVO CARS HELLAS στο τηλέφωνο 210-5709700.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου