16.9.09

Με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή την Κυριακή η Καλαμάτα !

Τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή θα αντιμετωπίσει την Κυριακή το απόγευμα η ποδοσφαιρική ομάδα της Καλαμάτας, σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας.
Μετά την παραχώρηση της ισοπαλίας με την ομάδα του Ηλυσιακού κατά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η τοπική μας ομάδα ταξιδεύει σε μια έδρα που δεν την φοβίζει, θα λέγαμε ότι «της έχει πάρει τον αέρα» και αναμένεται να γίνει μια μεγάλη μάχη για να φτάσουν οι δύο ομάδες στην πρώτη τους φετινή νίκη!
Στις τάξεις της «Μαύρης Θύελλας» υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και η πεποίθηση ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί στο γήπεδο της Καισαριανής ακόμα πιο έτοιμη και πιο ανταγωνιστική, με στόχο να μην φύγει από την έδρα του Αστέρα με « άδεια χέρια».
Εκτός από τα αγωνιστικά θέματα, μεγάλο «όπλο» της Μεσσηνιακής ομάδας, και « δωδέκατος παίκτης» θα είναι οι τουλάχιστον 100 οπαδοί της που θα βρεθούν και σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι στο πλευρό της!
Ήδη έχει αρχίσει η κινητοποίηση

τόσο στους φίλους τους ομάδας στην Καλαμάτα όσο και σε αυτούς στην Αθήνα.
Το τεχνικό τιμ προπόνησε και χτες σε δύο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές της «Μαύρης θύελλας», δίνοντας έμφαση σε διάφορες ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής και το ευχάριστο είναι ότι σιγά σιγά τα προβλήματα και οι ενοχλήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών αποτελούν παρελθόν.
Σημαντικό πλεονέκτημα για την ομάδα είναι ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών και κάθε μέρα που περνά
kalamata-sports.blogspot.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου