" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

18.9.09

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο : Διατηρούσε χασισοφυτεία στη διαχωριστική νησίδα της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης !!!


Χασισοφυτεία στη διαχωριστική νησίδα της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος της Ν. Εφέσου, διατηρούσε 35χρονος από την Πιερία, ο οποίος συνελήφθη.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης συνέλαβαν τον 35χρονο την ώρα που μετέβαινε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στο 443ο χλμ. της εθνικής οδού, προκειμένου να «περιποιηθεί» την καλλιέργειά του. Εκεί, οι αστυνομικοί εντόπισαν 42 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους 1,50 έως 1,80 μέτρου.
Σε έρευνα που έγινε αργότερα στο σπίτι του, βρέθηκαν 24 ναρκωτικά δισκία φαρμάκων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή και αποξηραμένα αποσπάσματα δενδρυλλίων ινδικής κάναβης βάρους 7,3 γραμμαρίων...

Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως επίσης τα ναρκωτικά δισκία και το Ι.Χ. αυτοκίνητο του δράστη, ο οποίος παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου