17.9.09

Ασθενής ..ξυλοκόπησε γιατρό στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας !!!

Επίθεση δέχτηκε χθες τα ξημερώματα γιατρός του νοσοκομείου Αμαλιάδας, την ώρα που προσπαθούσε να εξετάσει μία γυναίκα η οποία είχε προσέλθει στα εξωτερικά ιατρεία της παθολογικής κλινικής σε κατάσταση μέθης...
Πρόκειται για το τρίτο περιστατικό μέσα σε διάστημα ενός μηνός, γεγονός που έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τους γιατρούς του νοσηλευτικού ιδρύματος, οι οποίοι αισθάνονται απροστάτευτοι, καθώς στην προσπάθειά τους να παράσχουν την βοήθειά τους και να τελέσουν ιατρικές πράξεις, δέχονται επιθέσεις άνευ λόγου και αιτίας.
Το τελευταίο συμβάν σημειώθηκε χθες γύρω στη 1 τα ξημερώματα, την ώρα που στα εξωτερικά ιατρεία βρισκόταν ένας ειδικευμένος και μία ειδικευόμενη ιατρός...

Στα ιατρεία προσήλθε μία γυναίκα ηλικίας 59 ετών, η οποία βρισκόταν για διακοπές στην περιοχή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης. Όταν η γιατρός επεχείρησε να την εξετάσει, η γυναίκα άρχισε να την βρίζει και της επιτέθηκε με κλοτσιές και γροθιές.
Τα εξωτερικά ιατρεία μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης και ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ η 59χρονη μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας για τα περαιτέρω, ωστόσο στην πορεία μεταφέρθηκε εκ νέου στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, καθώς παραπονέθηκε για πόνους στην καρδιά.
Εφ.ΠΑΤΡΙΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου