" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

17.9.09

Τα DEBATE των πολιτικών αρχηγών. Στις 21/9 μεταξύ των "έξι", στις 22/9 μεταξύ Καραμανλή και Παπανδρέου.

Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η τηλεμαχία των έξι πολιτικών αρχηγών, όπως αποφασίστηκε σε συνάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου με τους εκπροσώπους των άλλων κοινοβουλευτικών κομμάτων.
Το ντιμπέιτ θα έχει τις εξής έξι ενότητες: οικονομία, περιβάλλον, δημόσια διοίκηση, εργασία και κοινωνική πολιτική, παιδεία, εξωτερική πολιτική.
Θα υπάρχουν δύο κύκλοι ερωτήσεων με τρεις ενότητες ο καθένας και οι δημοσιογράφοι θα χωριστούν σε τρεις κύκλους.
Στο τέλος κάθε κύκλου, κάθε αρχηγός θα έχει δικαίωμα να υποβάλει ερώτημα σε οποιονδήποτε άλλο πολιτικό αρχηγό επιθυμεί χωρίς ωστόσο να μπορεί να σχολιάσει.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για αποτελεσματικό συγκερασμό απόψεων ενώ σε ότι αφορά την τηλεμαχία μεταξύ Κώστα Καραμανλή και Γιώργου Παπανδρέου αποφασίστηκε κατ`αρχήν να διεξαχθεί την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και λεπτομέρειες θα καθοριστούν μετά από συνεννοήσεις εντός της ημέρας...

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου ζήτησε να είναι εφικτός ο απευθείας διάλογος χωρίς διαμεσολαβητές μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών ενώ ο κ. Αντώναρος ερωτηθείς σχετικά, δεν μπήκε σε λεπτομέρειες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου