" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

16.9.09

Ανάκληση πουρέ που περιέχει…. γυαλί !!

Την άμεση ανάκληση - απόσυρση του συνόλου της παρτίδας του πουρέ λαχανικών με την εμπορική επωνυμία "ΓΚΟΥΡΜΑΝ" από την επιχείρηση εισαγωγής της ζήτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Ο Ε.Φ.Ε.Τ., μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές, ενημερώθηκε για τη διακίνηση προϊόντος πουρέ λαχανικών, το οποίο βρέθηκε να περιέχει θραύσματα γυαλιού.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για έτοιμο προς κατανάλωση προϊόν πουρέ λαχανικών με την εμπορική επωνυμία "ΓΚΟΥΡΜΑΝ" σε γυάλινη συσκευασία των 550 g,

με αριθμό παρτίδας 080610 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 06.10.2011. Το συγκεκριμένο προϊόν παρασκευάζεται από την Βουλγαρική επιχείρηση "Konex Tiva Ltd" και διακινήθηκε στη χώρα μας από την εταιρεία "Interproduct AE" στην ποσότητα των 120 τεμαχίων. Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου