16.9.09

Ανοίγει στις 23/9 η 1η πανελλήνια έκθεση AGROTECH στη Λαμία !

Με εκθέματα από 19 χώρες, μεταξύ των οποίων η Γερμανία και η Γαλλία, αλλά και οι μακρινές Κορέα και Ιαπωνία, ξεκινά στις 23 Σεπτεμβρίου, στη Λαμία, η 1η πανελλήνια έκθεση αγροτικών προϊόντων AGROTECH, που θα διαρκέσει μέχρι τις 27 του μηνός και -σύμφωνα με τους διοργανωτές- συγκεντρώνει την "αφρόκρεμα" των εταιριών γεωργικών ελκυστήρων.
Εκτός από τις ξένες εταιρίες, που συμμετέχουν μέσω αντιπροσώπων, στην έκθεση θα δώσουν το «παρών» και σημαντικές ελληνικές, παρουσιάζοντας τη νέα δυναμική πλευρά της ελληνικής παραγωγής, συνδεδεμένη µε την τεχνολογία και τα σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμούς. Την έκθεση διοργανώνουν η HELEXPO και η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, στο πλαίσιο συμφωνίας συνεργασίας τους, υπό τον διακριτικό τίτλο HELEXPEL
Στη διοργάνωση συμμετέχουν επίσης

σύνδεσμοι, οργανισμοί, φορείς και υπηρεσίες, όπως οι εξής: Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδας, Σύνδεσμος Εισαγωγέων-Αντιπροσώπων Μηχανημάτων, Ομοσπονδία Ενώσεων Βιοκαλλιεργητών Ελλάδας, Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης αγροτικών προϊόντων Α-CERT, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λαμίας κ.ά
Οι εργασίες της 1ης AGROTECH πλαισιώνονται από πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άροσης -με κριτήριο όχι τόσο την ταχύτητα, όσο την ποιότητα- και η ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου τρακτέρ.
Τα εκθέματα της 1ης AGROTECH είναι: γεωργικοί ελκυστήρες-μηχανήματα, κτηνοτροφικοί-μελισσοκομικοί εξοπλισμοί, αρδευτικά, θερμοκήπια, αντλητικά συστήματα, μηχανήματα επεξεργασίας-συντήρησης-φόρτωσης και συσκευασίας, ελαιουργικά/κηπευτικά μηχανήματα, δασικός εξοπλισμός, γεωργικά φάρμακα-λιπάσματα, σπόροι-υβρίδια-φυτώρια, εργαστήρια δοκιμών-αναλύσεων-μετρήσεων, μελισσοκομικά εργαλεία, ανταλλακτικά-εξαρτήματα-ελαστικά-λιπαντικά, υπηρεσίες. Τις καθημερινές η έκθεση θα λειτουργεί τις ώρες 17.00-22.00 και το Σαββατοκύριακο 10.00-22.00. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 3 ευρώ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου